SENEST SET
FAVORITTER

Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus C

Moderne kontorlokaler i Pakhusene

435.748,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173532Type : Kontor

Moderne kontorlokaler i Pakhusene fremlejes

Pakhusene er et moderne og nyopført kontorbyggeri med fokus på effektive kvadratmeter og fællesskab. Den fælles kantine er drevet af Martin IB, der er mange fælles mødefaciliteter, som kan bookes via internt bookingsystem, bade- og omklædningsfaciliter samt sauna og havnebad. Der er rig mulighed for også at kombinere private interesser som f.eks. træning i Seier Fitness's flotte lokaler. Der er naturligvis mulighed for at leje parkeringspladser i p-kælderen under nærværende byggeri.

Kontoret på ca. 246 m² (incl. andel af fællesfaciliteter) er beliggende på 7. sal med udsigt til Aarhus Bugten og Lighthouse, Kontoret er klar til indflytning og står med flotte betonlofter/vægge og synlige installationer i loftet, som giver et rustik og markant udtryk. Lokalerne er primært indrettet til storrumskontor, og så er der allerede etableret 3 møderum/kontorer. Man har som lejer i dette byggeri naturligvis også mulighed for at booke nogle af husets fælles mødelokaler om nødvendigt. Lejemålet deler 2 toiletter med naboen på samme etage, ligesom der er et depot. Hele kontoret har klimaanlæg, som sikrer et godt og sundt arbejdsklima for dig og dine ansatte.

Pakhusene udtrykker sig i kvalitet ligesom alle naboerne også er spændende hver især. Byggeriet er DGNB guld certificeret.

For at høre nærmere omkring disse moderne kontorlokaler kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på mail:

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
365.023,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
435.748,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.312,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.774,-
Årlige driftsudgifter kr.
70.725,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
288,-

Lokalet

Etage areal
246 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Betonlofter
Kantine
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Sauna
Storrumskontor
Toiletter
Kontor

Teknik

Klimaanlæg

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere