SENEST SET
FAVORITTER

Søren Frichs Vej 36F, 8230 Åbyhøj

Kontorlejemål i Frichsparken

182.964,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-30-1011Type : Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål med en attraktiv beliggenhed midt i dynamisk erhvervs- og iværksættermiljø, så har vi netop f...

Lejemålet: Præsentabelt og meget velbeliggende kontorlejemål på 158 m² i den forreste del af Frichsparken. Lejemålet er velindrettet med to gode kontorafdelinger. Herudover er der i lejemålet et godt tekøkken, to toiletter og arkiv/kopirum. I hele lejemålet er der rigtig god loftshøjde, det er lyst og indrettet med detaljer som afrensede betonsøjler, som gør lejemålet råt og moderne. - Attraktiv beliggenhed midt i dynamisk erhvervs- og iværksættermiljø- Gode regulære og præsentable lokaler - Lyst lejemål med god loftshøjde - Parkeringsmuligheder i nærhedenFrichsparken:Dette lejemål er placeret i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej. Her ligger den dynamiske erhvervsområde bedre kendt somFrichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m er Frichsparken byens størsteerhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttigeorganisationer.Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og medoffentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. 

Økonomi

Årlig leje
158.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
182.964,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.247,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.158,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.964,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
158,-

Lokalet

Etage areal
158 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Toiletter

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere