SENEST SET
FAVORITTER

Axel Gruhns Vej 16, 8270 Højbjerg

Kontor i nyrenoveret erhvervspark

60.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173489Type : Kontor

 

Introduktion
Nyrenoveret kontorlejemål beliggende i Højbjerg i det sydlige Aarhus udlejes. I ejendommen er der endvidere mulighed for at leje lager-/ produktionsfaciliteter i forskellige størrelser fra ca. 30 - 250 m² efter behov. Forhør nærmere herom hos ejendomsmægleren.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med under 4 km. til Århus Syd Motorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 10 min. Der er endvidere gode busforbindelser til området.

Beskrivelse
Lejemålet ifølge nærværende opstilling udgør en selvstændig del af en større ejendom på i alt ca. 1.200 m² fordelt på to bygninger. Ejendommen har tidligere fungeret som domicil for én lejer men opdeles nu med henblik på udlejning til flere virksomheder. I samme forbindelse undergår bygningerne en større istandsættelse. Lejemålene forventes klar til indflytning omkring årsskiftet år 2021/2022.

Lejemålet ifølge nærværende opstilling udgør ca. 120 m² kontor og omfatter størstedelen af ejendommens oprindelige administrationsafsnit, som ligger i en selvstændig bygning på matriklen. Arealerne er disponeret med flere gode kontorer i varierende størrelse, som også vil være velegnede til brug som f.eks. behandlerrum, mødelokaler mv.. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken samt toiletfaciliteter med bademulighed.

Lejemålet istandsættes på følgende måde inden overtagelse:

Der nedlægges nye laminatgulve, hvor der i dag er gulvtæpper
Malede overflader nymales indvendigt såvel som udvendigt

Bemærk, at billederne i nærværende opstilling er FØR lejemålets istandsættelse.

I forlængelse af kontorbygningen forefindes et lagerlokale på ca. 33 m², som kan lejes med som en del af lejemålet, såfremt en kommende lejer måtte have behov for lagerfaciliteter sammen med kontorerne. I den tilstødende bygning på grunden er der endvidere mulighed for at leje lager-/ produktionsfaciliteter i forskellige størrelser fra ca. 75 - 250 m². Ring og forhør nærmere om mulighederne.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Kontor
Behandlerrum
Domicil

Økonomi

Årlig leje
60.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
60.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
5.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
120 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Lagerfacilitet
Laminatgulv
Toiletfaciliteter
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere