SENEST SET
FAVORITTER

Rolighedsvej 45B, 8240 Risskov

Kontor i Risskov med havudsigt

267.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173443Type : Kontor

 

Lejemålet er beliggende på Rolighedsvej i Risskov - et meget charmerende og roligt sted i hjertet af et stort boligområde. Rolighedsvej har særdeles gode offentlige transportmuligheder og endvidere gode parkeringsmuligheder lige ved ejendommen. Der er kort afstand til både strand og gode indkøbsmuligheder og vil være et oplagt valg, hvis man ønsker kontorfaciliteter i et roligt område.

Kontoret ligger på 2. og 3. sal i en solid rødstensejendom, som sikrer et udtryk af kvalitet. Lejemålet entréres via præsentabel trappe og så har lejemålet også en intern trappe, som giver adgang til lejemålets 3. sal. Kontoret er særdeles lyst og indrettet til storrumskontor. Kontoret har hele 4 altaner på 2. sal og 4 franske altaner i karnap på 3. sal (her er der udsigt til Aarhus Bugten). Lejemålet har lyse trægulve samt gipslofter med lyddæmpende effekt. Lejemålet har adgang til et flot køkken/frokoststue på 1. sal (deles med én anden lejer også) samt gode toiletfaciliteter i stueplan (deles også med anden lejer). Lejemålet kan bruges af mange typer virksomheder og vil være oplagt, såfremt man ønsker at sidde i et åbent kontormiljø.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette flotte lejemål kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for yderligere materiale på mail

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
225.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
267.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.011,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
264 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Gipslofter
Parkeringsmulighed
Storrumskontor
Toiletfaciliteter
Trægulve
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere