SENEST SET
FAVORITTER

Lægårdsvej 14, 8520 Lystrup

Kontor i nyopført bygning af høj kvalitet

295.425,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173460Type : Kontor

 

Introduktion
LME A/S har netop opført et nyt domicil i høj kvalitet til eget brug og ønsker at fremleje overskydende arealer bestående af præsentable kontorer på bygningens 1. sal. Lokalerne er beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Lystrup i det nordlige Aarhus og vil være ideelle for alle virksomheder indenfor de liberale erhverv, der vægter nærhed til motorvejen højt. Der er endvidere mulighed for at tilleje 200 m² lager i bygningens højloftede lagerhal.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Lystrup i den nordlige del af Aarhus med synlig facade til den trafikerede Lægårdsvej. Fra området er der under 500 meter til den store rundkørsel ved indkørslen til Lystrup, der bl.a. giver adgang til Djurslandmotorvejen og videre forbindelse til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere kun 5 min. kørsel til Grenåvej i Risskov, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af Aarhus, herunder midtbyen og havnen. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og Letbanetog.

Beskrivelse
Lejemålet på i alt 271 m² udgør en selvstændig del af en større og præsentabel ejendom, som netop er færdiggjort som nyt domicil for LME A/S. Lejemålets arealer er disponeret med 193 m² kontor samt andele af fællesarealer på 78 m² indeholdende bl.a. kantine og lækker tagterrasse.

Kontorerne er beliggende på 1. sal i fronten af bygningen mod Lægårdsvej og entréres via ejendommens fælles hall, hvorfra der er trappeløb til 1. sal. Kontoret er indrettet som et åbent kontormiljø med et separat mødelokale. Herudover forefindes et printer- og et teknikrum. På 1. salen er der adgang til toiletfaciliteter samt ejendommens fælles kantine med opsat køkken og udgang til en større, sydvendt tagterrasse med et flot kig ind over Aarhus-bugten.

Kontorerne har god loftshøjde og er forsynet med store vinduespartier fra gulv til loft isat bygningens facade. Gulvene er belagt med flotte tæpper, og lofterne er akustikdæmpende troldtektlofter med opsat grundbelysning. Kontorerne er forsynet med luftskifte med mulighed for køling, hvilket sikret et godt indeklima. I ejendommen er der endvidere indlagt fibernet.

Fra kontoret er der trappeløb direkte ned til bygningens isolerede og opvarmede lagerhal, hvor der er mulighed for at tilleje et gulvareal på 200 m² placeret i den ene side af hallen. Der er opsat lagerreoler på arealet som en integreret del af lejemålet med plads til ca. 220 europaller. Lagerhallen er generelt meget regulær og søjlefri og har en god loftshøjde med hele 5,5 under spær. Hallen er endvidere forsynet med akustikdæmpende troldtektplader på væggene, der, sammen med de mange ovenlysvinduer og LED-belysningen i loftet skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv. Adgangen til lejers del af lagerhallen sker via egen automatisk ledhejse-port i niveau med udvendigt terræn med målene 4,0 x 4,0 meter.

Lige udenfor døren til administrationsafsnittet på bygningens forside er anlagt en parkeringsplads, som sikrer gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster, mens det store, flisebelagte friareal bag bygningen skaber gode tilkørselsforhold til lageret. Der er opsat ladestik til elbiler på ejendommen.
Økonomi i nærværende opstilling omfatter alene kontorlokalerne.
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
275.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
295.425,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.619,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.090,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.325,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
75,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
271 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Fællesareal
Hall
Kantine
Mødelokale
Parkeringsplads
Sydvendt
Toiletfaciliteter
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Fibernet
Printer
Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere