SENEST SET
FAVORITTER

Rudolfgårdsvej 12, 8260 Viby J

Nyistandsat kontorlejemål

131.760,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173391Type : Kontor

 

Introduktion
Nymalet og indflytningsklart kontorlejemål i solid rødstensejendom beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Viby tæt ved såvel E45 som Letbanen udlejes. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideelt for alle virksomheder indenfor de liberale erhverv eller til klink-/ behandlerformål.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med kun 4,5 km. til Århus Syd Motorvejen via Genvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog med bl.a. stoppested for Letbanen under 1 km. fra ejendommen.

Beskrivelse
Lejemålet på 216 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom på i alt ca. 1.700 m², som huser flere virksomheder. Lejemålet er beliggende på 1. sal bagerst i bygningen og entréres via ejendommens præsentable hall, hvorfra der er trappeløb til 1. sal.

Lejemålet er indrettet med hele 7 kontorer i varierende størrelse, som ligeledes vil være anvendelige som behandlerrum eller mødelokaler. Herudover forefindes en større kantine med opsat te-køkken, et teknik-/ serverrum samt toiletfaciliteter.

Kontorerne fremstår lyse og venlige med nymalede vægge og regulære vinduespartier isat bygningens facader. Gulvene er belagt med tæpper, mens lofterne er glatte gipslofter med opsat grundbelysning. Lokalerne er endvidere forsynet med både edb- og eludtag, og i ejendommen er der indlagt fibernet.

Den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster, og ejendommen er solidt sikret med hegn med aflåselige porte.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Kontorer
Behandlerrum

Økonomi

Årlig leje
114.480,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
131.760,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
10.980,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
610,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.280,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
80,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
216 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Hall
Kantine
Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Port
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Fibernet

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere