SENEST SET
FAVORITTER

Møllevangs Allé 146, 8200 Aarhus N

Tidsbegrænset lejemål på Katrinebjerg

276.597,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-64-1015Type : Kontor

Her er lejemålet til virksomheden, der mangler lidt mere plads at boltre sig på eller virksomheden, der søger et centralt le...

Har du butikslokaler i centrum, men mangler du et godt lagerlokale til at opbevare dine varer? Har du en relativ ny virksomhed, der godt kunne bruge en økonomisk blød start? Eller leder du blot efter et midlertidigt lejemål til en skarp pris?- Centralt lejemål til en god kvadratmeterpris- Mange anvendelsesmuligheder- Tæt på store indfaldsveje- TIDSBEGRÆNSET INDTIL 31.03.2022Lejemålet har flere anvendelsesmuligheder. Senest har det dog været benyttet som projektkontor, idet lejemålet har alt, hvad man skal bruge til dette formål såsom kontorrum, frokoststue, badefaciliteter og omklædningsrum. Lejemålet ville dog også med fordel kunne benyttes som lagerlokale, hvor man får et centralt placeret lagerlokale med god plads – og så oven i købet til en god pris.Lejemålet består af 3 aflange lokaler, der tidligere har været benyttet til kantineområde, omklædning og mødelokale. Derudover består lejemålet af 5 opbevaringsrum/kontorrum, 3 depotrum, køkken, 2 omklædningsrum og 2 toiletter. Der er desuden mulighed for parkering i området.OmrådetLejemålet er en del af et større erhvervskompleks beliggende tæt ved Storcenter Nord og IT-Parken på Katrinebjerg. Den centrale placering mellem Hasle Ringvej og Vestre Ringgade, gør at lejemålet er let at nå i bil. Derudover der rig mulighed for at tage offentlig transport blot 450m fra lejemålet.

Økonomi

Årlig leje
252.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
276.597,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.050,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
657,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.997,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
57,-

Lokalet

Etage areal
421 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Omklædning
Depotrum
Kantineområde
Mødelokale
Opbevaringsrum
Parkering
Toiletter
Lagerlokale
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere