SENEST SET
FAVORITTER

Viby Ringvej 10, 8260 Viby J

Rummelig klinik i Viby Centret

187.124,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 35075-78Type : Kontor

Velholdt og lys lægeklinik - Handicap- og ældrevenlig tilgang med elevator og p-kælder - Midt i et dynamisk område med motorvej.

Området:
Aarhus-bydelen Viby er eftertragtet for byens familier, der drømmer om at kunne byde ungerne grønne, rolige omgivelser uden at give afkald på alle de urbane goder, der hører sig til storbylivet. Det hele bliver super bekvemt med ringvej, motorvej og massevis af centrale buslinjer, der alt sammen løber lige i nærheden, ligesom der en samlet pakke af skole, daginstitutioner og indkøb, idræt i en radius af bare 800 meter.

Ejendommen:
Viby Ringvej 10 - eller skulle vi sige Viby Centret - har hvert år mere end to millioner besøgende, som kommer bl.a. for at ose i arkadens butikker. Men Viby Centret er ikke dit normale lokalcenter, for her er også samlet en bred vifte af folk fra sundhedssektoren med både lægehus, tandlæge, ørelæge, massageklinik og meget andet, der fordeler sig over en gang på første sal. Ejendommen er intet mindre end en hub, der samler alt det mest nødvendige af Viby på ét område, så det både er praktisk og nemt at sætte fut i hverdagen.

Lejemålet:
Mens de fleste butikker hører til i stueplan, er det på arkadens førstesal, vi skal se nærmere på lægehuset. Det rektangulære lejemål byder sig med et indgangsparti, hvorfra der er adgang til kundetoilet og venteværelse, hvor patienterne trækker et nummer og sætter sig tilrette med dagens udvalg af ugeblade. Fra de fem kontorer kan lægerne foretage konsultationer, småoperationer og administrativt arbejde - alt sammen noget der foregår i et rigtig godt lys, da alle lokaler har store vinduespartier. For det arbejdsomme personale er der desuden køkken og endnu to badeværelser, ligesom der er en lang gang, der forbinder det hele.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Skole
Klinik

Økonomi

Årlig leje
155.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
187.124,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.594,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.141,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.324,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
191,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
164 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kundetoilet
Kælder
P-kælder
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere