SENEST SET
FAVORITTER

Viby Ringvej 11, 8260 Viby J

Flotte kontor-/kliniklokaler - momsfrit

323.946,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173332Type : Kontor

Perfekt til liberalt erhverv eller almindeligt kontorbrug

Lejemålet er beliggende på Viby Ringvej - det attraktive område omkring Viby Torv. Viby Torv er bredt repræsenteret indenfor detailhandel bl.a. lige overfor dette kontor ligger Viby Centret som endvidere har en større del liberalt erhverv. Beliggenheden udmærker sig ved den korte afstand til Aarhus midtby, Motorvej E45 samt særdeles gode offentlige transportmuligheder. Beliggenheden er for dig som ønsker et moderne og lyst kontor med kort afstand til Aarhus C, nem adgang via Ringvejen fra hele byen, og hvor det på samme tid tager 2-3 min. at komme på motorvejen.

Lokalerne på ca. 266 m² er beliggende i en større erhvervsejendom, som indeholder såvel kontor og liberalt erhverv som restauration i ejendommens stueplan (Annettes Sandwich, Restaurant, McDonald?s m.fl.). Der gives adgang til lejemålet via større fælles opgang forsynet med både trappeløb samt elevator. Lejemålet har senest været anvendt til almen lægepraksis og nuværende indretning bærer præg af en næsten perfekt indretning til de fleste former for liberalt erhverv, behandling som fysioterapeut eller lignende formål.

Der er adgang til lokalerne direkte fra trappeopgangen, hvor du træder ind i et receptionsområde samt lukket receptionskontor med indbygget skranke/luge. Herfra gives der via gangareal adgang til i alt 5 kontorer/klinikker af varierende størrelser samt 2 personaletoiletter, 1 gæstetoilet samt køkken/kantine og et større depotrum. Lejemålet er gennemgående i en rigtig flot stand med indbygget grundbelysning, gulve i henholdsvis flisetæpper, linoleum samt fliser på lejemålets toiletter. Samtlige kontorer/klinikker har et rigtig godt og naturligt lysindfald, der sikrer et behageligt arbejdsklima.

Der er fri parkering for lejere (med p-kort), og 2 timers parkering for kunder.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette flotte lejemål kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale

Forslag til anvendelse

Kontorer
Klinik
Liberalt erhverv

Økonomi

Årlig leje
259.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
323.946,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.995,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.218,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.596,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
243,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
266 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Fri parkering
Gæstetoilet
Kantine
Parkering
Receptionsområde
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere