SENEST SET
FAVORITTER

Gunnar Clausens Vej 9, 8260 Viby J

Kontorlejemål med synlig beliggenhed

103.350,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173074Type : Kontor

 

Introduktion
Indflytningsklart kontorlejemål i god stand beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Viby tæt ved E45 udlejes. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideelt for alle virksomheder, der vægter nærhed til motorvejen samt gode parkeringsforhold højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i den sydlige del af Aarhus med synlig facade til den trafikerede Gunnar Clausens Vej. Området ligger med kun 3,5 km. til Århus Syd Motorvejen via Genvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ Havn er ca. 10 min.. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog med bl.a. stoppested for den nye Letbane blot 350 meter fra ejendommen.

Beskrivelse
Lejemålet på 159 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom på i alt ca. 1.000 m². Den øvrige del af ejendommen benyttes af udlejer. Lejemålet er placeret i fronten af bygningen mod Gunnar Clausens Vej og har eget indgangsparti.

Arealerne er disponeret med 95 m² i stueplan og 64 m² på 1. sal. I stueplan forefindes to kontorer, frokoststue med opsat te-køkken, to toiletter samt bad- og omklædningsfaciliteter. Fra stueplanets præsentable entré i dobbelthøjde er der trappeløb til 1. sal, som indeholder et yderligere kontor samt en større kantine med opsat køkken. Sidstnævnte vil ligeledes være anvendelig som f.eks. mødelokale eller showroom.

Kontorene fremstår lyse og venlige og er overvejende belagt med flotte trægulve. Lejemålet er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag, og den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
103.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
103.350,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.613,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
650,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
159 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Indgangsparti
Kantine
Mødelokale
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsplads
Toiletter
Trægulve
+Mere

Teknik

Installationspaneler

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK