SENEST SET
FAVORITTER

Rosenkrantzgade 19B, 8000 Aarhus C

New yorker kontor nær Strøget udlejes

237.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173069Type : Kontor

 

Lejemålet er beliggende i Rosenkrantzgade ? en beliggenhed tæt på alle midtbyens faciliteter, Aarhus Banegård og Rutebilstation. Der er rigtig gode offentlige transportmuligheder, og også mulighed for at finde parkeringsmuligheder indenfor kort afstand.

Kontoret ligger i et yderst hyggeligt baghus i rolige omgivelser til trods for den meget centrale placering. Lejemålet vil egne sig perfekt til den kreative lejer, som ønsker et lejemål med både kant og charme.

Kontoret på ca. 226 m² fordeler sig over 1. sal, 2. sal samt 3. sal og har naturligvis egen indgang samt intern trappe mellem etagerne. Kontoret har et klart ?new yorker? præg med rå murstensvægge flere steder, svævende trapper og flotte glasløsninger.

Kontoret er utrolig lyst og venligt, idet baghuset er fritliggende med vinduesbånd på begge sider af bebyggelsen. Hver etage er ca. 105 m² på nær 3. sal, som er mindre og p.t. indrettet til et hyggeligt møderum/kontor - 3. salen har endvidere direkte udgang til en stor og solrig altan. Kontoret har et gennemgående flot trægulv.

Ejendommen er løbende gennem årene blevet vedligeholdt og opdateret. Senest i 2019 er gavlen til naboen blevet isoleret, således opvarmningsudgifterne sikres lavest muligt. Kontoret er opvarmet ved hjælp af varmepumper (der også kan køle) og nuværende lejer har et normalt forbrug, som kan sammenlignes med udgiften til fjernvarme.

For at høre nærmere omkring dette meget spændende og sjældent udbudte kontor, kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
237.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
237.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.775,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.050,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
226 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Møderum
Parkeringsmulighed

Teknik

Fjernvarme
Køl

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK