SENEST SET
FAVORITTER

Haslegårdsvænget 18, 8210 Aarhus V

Veleksponeret kontor-/kliniklejemål

230.850,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81200040Type : Kontor

Indflytningsklar klinik eller nyrenoveret kontor med optimal eksponering mod Ringvejen og Viborgvej

• Optimal beliggenhed nær Ringvejen, motorvej og Aarhus Centrum
• Yderst veleksponeret facade med mulighed for stor skiltning
• Færdigetableret klinik eller nyrenoveret kontor i moderne rammer
• Vederlagsfri parkering – heraf flere handicappladser
• Attraktiv trappeleje

OM LEJEMÅLET

Handicapvenligt og indflytningsklart kontor-/kliniklejemål med god beliggenhed ved Ringvejen og nem adgang til centrum samt resten af Aarhus. Lejemålet er oplagt til klinik i form af kirurg, lægepraksis, tandlæge etc. eller alternativt kontor. Udlejer har i den sammenhæng meddelt, at der vil ske ombygning/tilpasning til en evt. kontorlejer.

Lejemålet er beliggende i en ejendom opført i 2010 og har hidtil fungeret som øjenlægeklinik. Den resterende del af ejendommen er udlejet til virksomheden Krüger. Med ejendommens synlige beliggenhed får man som lejer en unik profileringsmulighed mod en af byens mest befærdede veje, da der er mulighed for stort skilt på facaden.

Lejemålet består af et ankomstområde med plads til reception og venteværelse eller alternativt storrumskontor, et aflukket køkken, fire klinikrum/cellekontorer med vask, et vaskerum, to toiletter samt et disponibelt rum. Indretningen er fleksibel, da få vægge er bærende. Vaske fjernes efter nærmere aftale, såfremt der er behov for dette.

Der er desuden installeret ventilation og aircondition i alle klinikrum/cellekontorer. Til gadesiden er der lydglas i vinduerne, hvilket sikrer, at lejer ikke genereres af trafikken i dagligdagen.

Parkering foregår på ejendommens fælles parkeringsareal, hvor der findes i alt ca. 50 vederlagsfrie parkeringspladser til husets medarbejdere samt gæster, heraf er flere handicappladser. Benytter man offentlig transport finder man et stoppested for bybusserne lige uden for ejendommens matrikel.

I kælderplan finder man et regulært og meget anvendeligt kælderrum med nem adgang ved brug af ejendommens fællestrappe eller elevator.

Lejemålet udbydes til en attraktiv trappeleje, hvor der gives en indslusningsrabat de første to år efter følgende model:

År 1: Husleje inkl. drift kr. 950/m²
År 2: Husleje inkl. driftkr. 1.050/m²
År 3: Husleje inkl. drift kr. 1.138/m²


BELIGGENHED

Placeringen ved Ringvejen vest for byen gør lejemålet til et attraktivt sted for personale såvel som besøgende, da man har nem adgang fra nord, syd, vest samt Aarhus Centrum.

Ejendommen er foruden Ringvejen og Viborgvej beliggende i et charmerende og roligt villakvarter i ”baghaven”, mens man på den anden side af Rinvejen finder det store flerbrugerhus Zenit Company House, hvor flere prominente virksomheder har til huse.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinikrum

Økonomi

Årlig leje
191.970,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
230.850,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.238,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
950,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.880,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-

Lokalet

Etage areal
243 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælderrum
Parkering
Reception
Storrumskontor
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Aircondition
Elevator
Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere