SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksgade 53, 8000 Aarhus C

Attraktive butik/café lokaler - 296 m²

604.728,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6248147 - CaféType : Hotel & Restaurant

God facadeeksponering

Lejemålet er markant i gadebilledet qua det lange facadeforløb med høje vinduespartier. Det centrale indgangsparti leder ind til flotte og lyse omgivelser, der i princippet er delt i to afsnit. Det ene er med flotte lyse trægulve, og det andet er - 5 trin op - med smukke antracitgrå klinker. Hertil findes lift i indgangsparti, således at lejemålet også er handicapvenligt for kunder til butiksformål. Toiletter er dog ikke handicapvenlige, da man skal op ad 5 trin - hvorfor dette også gælder ved anvendelse til café. På 1. sal i enden af nr. 55 (ved klinkerne) findes kontor/frokoststue. Dette fremgår af side 7.

Der er i lejemålet fokuseret på et optimalt og effektivt salgsareal. Hvis der er behov for yderligere lagerfaciliteter, kan disse lejes i kælderen umiddelbart under lejemålet. I de to kældre findes desuden toilet med bad. Samtidig er det muligt at leje yderligere kontorfaciliteter på 1. sal i enden af nr. 53 - i forlængelse af det lyse trægulv. I ejendommens gård findes et p-areal, hvor der kan lejes personlige parkeringspladser.
 
Lejemålet har med sin indretning og placering adskillige anvendelsesmuligheder. Det er således oplagt at drive tøjbutik med naturlig opdeling af sortiment i to niveauer, butik med salg af produkter, frisør, klinik og meget mere! 
 
Bygningen og butiksdelen har gennemgået en større renovering, og er indflytningsklar. Med nye vinduer samt udvendige bygningsfarver fremstår ejendommen præsentabel i bybilledet. Ovenover lejemålet findes ejendommens boliglejere. Af samme årsag kan lejemålet ikke anvendes til erhverv som skaber markante støjgener. 
 
Der er tale om en særlig mulighed for at drive sin butik, salon, klinik eller café fra én af Aarhus mest velkendte gader. 

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
501.128,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
604.728,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
50.394,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.043,-
Årlige driftsudgifter kr.
103.600,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
350,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
435 m²

Faciliteter

Bad
Gård
Indgangsparti
Handicapvenlig
Lagerfacilitet
Parkeringsplads
Toiletter
Trægulve
Kontor

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere