SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 330, 8230 Åbyhøj

Historisk lille restaurantperle i Åbyhøj

164.292,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100156Type : Hotel & Restaurant

 

• Afståelsesbeløb 850.000
•Trafikalt optimal beliggenhed
•Ikonisk restaurant
•Fantastisk ry
•Fuldt udstyret
•Ca. 40 siddepladser
OM LEJEMÅLET
Restaurant Patrice kender de fleste Aarhusianere – stedet der har eksisteret i flere årtier og senest serviceret mange med mad ud af huset, vinsmagninger etc. har valgt at lade stafetten gå videre. Dette smukke autentiske sted syner måske ikke af så meget udefra, men så snart man træder ind af døren mærker man den helt unikke stemning. Man træder ind i et lille modtagerområde, hvor disken opdeler lokalet. Her er der smukke loftsdetaljer og trægulve, ligeledes i selve restauranten. Det oser af hygge og god stemning, man bliver betaget af det smukke vægmaleri samt de flotte vægpaneler. Ét trin op er der et lille ”private dining” område, vinområde eller hvad fantasien nu rækker til, også her fortsætter træpanelerne. I køkkenet, som er kompakt men meget velfungerende, findes der er fuldt funktionsdygtig maskinpark, med tilstødende opvaskeafdeling med klinker på vægge og gulv. Lille koldt køkken afdeling med linoleum på gulvet og ligeledes klinker på vægge. Der er både køle og fryserum, køleborde, røremaskine og flere ovne. Udsugning fungerer perfekt og i det hele taget er køkkenet og restauranten nærmest ”plug & play”.
NEM TIL OG FRA KØRSEL FRA SILKEBORGVEJ
Uanset om det er restaurantgæster eller det er catering eller anden mad ud af huset, så er restauranten meget praktisk beliggende med masser af p-pladser lige udenfor døren, der kører flere busser på Silkeborgvej, og man er få kilometer fra det absolutte centrum af byen, ligesom E45 er meget tæt på. Det bliver ikke meget lettere, og dermed er beliggenheden helt i top, uanset om man satser på decideret restaurantdrift eller måske mere take away eller catering, mulighederne er mange på denne unikke beliggenhed.Forslag til anvendelse

Restaurant
catering
take away
Catering

Økonomi

Årlig leje
164.292,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
164.292,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.691,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
790,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
208 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
65058 m²

Faciliteter

Fryserum
P-plads
Trægulve
Køkken

Teknik

Køl
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere