SENEST SET
FAVORITTER

Skt. Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C

Velbeliggende restaurationslokaler

760.097,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173494Type : Hotel & Restaurant

 

Lejemålet er beliggende på Skt. Knuds Torv 3 i Aarhus' pulserende hjerte - i direkte forbindelse til byens hovedstrøg mellem Banegården og Domkirken, hvor mange tusinde mennesker færdes dagligt. Området Skt. Knuds Torv har gennemgået en omfattende renovering/-opgradering samt begrønning, som således fremstår som en multifunktionel plads og et grønt byrum bl.a. med mulighed for at nyde den friske luft i de etablerede siddegrupper på pladsen. Nærværende lejemål har facade direkte ud mod det hyggelige torv, og kan i øvrigt også ses direkte fra Ryesgade. Området vil være perfekt for dig, som ønsker en meget central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til både i bil, tog eller bus.

Restauranten er på ca. 306 m² og har senest været anvendt til restaurant. Lejemålet er indrettet med stort åbent areal til servering i forbindelse med indgangen til lejemålet, hvorfra der er adgang til lejemålets køkkenafsnit samt rigtig gode toiletfaciliteter (5 stk.). Der er i serveringsarealet lagt et flot trægulv, som giver lokalet et eksklusivt præg og på samme tid er rengøringsvenligt. Der er endvidere etableret et barområde direkte ud mod serveringsarealet, som gør logistikken i dagligdagen nem.

Lejemålet er forberedt til, at du kan opsætte dit eget køkken og så er der allerede monteret udsugningsanlæg - her sparer du en væsentlig omkostning i forbindelse med etableringen. Køkkenet er belagt med et rengøringsvenligt flisegulv og klar til, at du kan opsætte køkkenet. Der er fra køkkenarealet via fælles trappeadgang til lejemålets baglokale/lager samt personalefaciliteter, hvor der også er etableret et personaletoilet.

Disse velbeliggende lokaler vil være oplagte til dig, som ønsker at etablere en restaurant i hjertet af Aarhus.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette restaurationsforberedt lejemål kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på:

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig leje
675.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
760.097,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
63.341,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.484,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.097,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
278,-

Lokalet

Etage areal
306 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Flisegulv
Køkkenafsnit
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager

Teknik

Udsugningsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere