SENEST SET
FAVORITTER

Ryesgade 29, 8000 Aarhus C

Unik mulighed for at erhverve restaurant

1.130.728,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173464Type : Hotel & Restaurant

Hermed udbydes en helt unik mulighed for at erhverve en driftsklar og spritny restaurant

Lejemålet er beliggende på Ryesgade 29 midt i Aarhus' pulserende hjerte - i direkte forbindelse med byens hoved-strøg mellem Banegård og domkirke, hvor mange tusinde mennesker færdes dagligt. Nærmeste større naboer er Aarhus Banegård, Nordisk Film Biograf, Rutebilstationen og Aarhus Rådhus. Området ved Ryesgade og Skt. Knuds Torv har gennemgået en omfattende renovering/-opgradering samt begrønning, som således fremstår som en multifunktionel plads og et grønt byrum. Nærværende lejemål har en bred og transparent facade direkte ud mod Strøget. Fra lejemålet kan gæster følge livet på torvet, på Strøget, og den flotte Vor Frue Kirke, som er genbo til restauranten.

Udendørsservering er muligt på dette solrige sted. Facaderne vender mod øst, syd og vest. Facadedørene kan åbne i 180 grader, så de ikke optager plads, og så det udendørs og indendørs flettes sammen.

Lejemålet vil være perfekt for dig, som ønsker et fuldstændigt komplet ombygget lejemål, hvor du kan starte din egen restaurant. Den meget centrale beliggenhed, gør det naturligvis nemt at komme til både i bil, tog eller bus. Parkering er muligt lige rundt om hjørnet, og endvidere med meget kort afstand til Bruuns Galleri's parkeringskælder. Dette restaurationslejemål ligger som nabo til Joe & the juice i Ryesgade.

Lejemålet har gennem det seneste års tid gennemgået en stor og gennemgribende renovering efter 2015 energikrav og ombygning til restaurationsformål. Alle konstruktioner og installationer er nye. Kun de gamle mure står tilbage i rå røde, hvide og gule farver. De er gjort synlige i lokalerne, hvor de skaber stemningsfulde, taktile omgivelser for servering. De arkitekttegnede lokaler rummer desuden en række flotte detaljer, f.eks. håndløbere i messing og mahognifacader.

Der er investeret massivt i de rigtige løsninger og materialer, ligesom der er tænkt over den bedst mulige udnyttelse af arealerne. Lejemålet har et samlet etageareal på ca. 399 m² fordelt med ca. 212 m² i stueplan samt yderligere ca. 187 m² i underetagen. Lokalerne kan alt efter indretning bespise ca. 108 siddende gæster med ca. 62 gæster i stueplan og ca. 46 gæster i underetagen. Stueetagen og underetagen har en flot bred trappe som bindeled, der giver en god logistik, også i forhold til personalet og servering.

Lokalerne fremstår som nævnt med fritlagt murværk, hvor det har været muligt, hvilket både giver lokalerne kant, og ikke mindst charme og hygge. Gulvene er epoxybehandlet i alle serveringsarealer, og med lofter i malet gips med indbygget ventilation til at sikre et behageligt indeklima året rundt. Der er fra serveringsarealet direkte adgang via automatiserede døre til køkkenafsnittet, som allerede er indrettet til dig. I køkkenet, som er forsynet med ovenlysvinduer, er der installeret et større udsugningsanlæg, der er installeret køkken-/arbejdsborde med underhængte køleskabe, stor pizzaovn, anretterareal med god bordplads, forberedelsesafsnit, opvasker og opvaskeafsnit. Gulvbelægningen i køkkenet er naturligvis rengøringsvenligt og skridsikker. I lejemålets underetage forefindes stor køl/frys rum og rigtig fine personalefaciliteter med både toilet og bad. Der er endvidere opsat køle-/fryseskabe med hele 3 stk. i alt. Slutteligt er der på lejemålets 1. sal adgang til et mindre personalerum/kontor samt en rigtig fin tagterrasse i gården.

Restaurantlokalerne har naturligvis flotte toiletfaciliteter med handicaptoilet i stueplan og hele 3 toiletter i underetagen med marmorbeklædte vægge, der giver et meget elegant udtryk. Den færdige restaurant har aldrig været taget i anvendelse, så du har derfor mulighed for at være den første til at slå dørene op til din nye restaurant i helt nye lokaler, der er gjort klar til drift.

Dette lejemål skal absolut opleves ved selvsyn så tøv endelig ikke med at booke en fremvisning ved danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - på tlf. 2212 1522 eller på mail: for yderligere materiale.

Lejemålet afstås til kr. 2.100.000,- kontant, hvor alt man kan se medfølger i denne attraktive pris. Den samlede investering i disse lokaler ligger i niveauet ca. kr. 3.500.000,-.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Afståelse / pris kr.
2.100.000,-
Årlig leje
1.113.228,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.130.728,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
94.227,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.834,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
44,-

Lokalet

Etage areal
399 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Handicaptoilet
Arbejdsbord
Parkering
Køkken
Kontor

Teknik

Køl
Køleskab
Udsugningsanlæg
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere