SENEST SET
FAVORITTER

M.P. Bruuns Gade 22-24, 8000 Aarhus C

Unikt restaurationslejemål

1.834.950,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Trine Freno Muurholm
Telefon +45 4060 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001168Type : Hotel & Restaurant

 

Lejemålet er på projektstadiet og du har derfor som lejer alletiders mulighed for at få indflydelse på indretningen. Her kan ligge den næste Flaghip store eller skabes et unikt restaurantmiljø.
I stueetagen findes et stort åbent rum på 456 m² med en unik loftshøjde, da ejendommen i tidernes morgen har været anvendt til biograf. Derudover er der mulighed for at lave 89 m² glasoverdækket atrium til servering eller udstilling, hvor man kan skabe en grøn oase til anvendelse hele året rundt. Med det rette koncept kan dette blive restauranten eller butikken, man bare må opleve.
Facaden mod M. P. Bruuns Gade er blevet åbnet mere op, så der kommer større synlighed til lokalerne, ligesom vinduerne til Hallsti er blevet større og tilfører lokalet et bedre lysindfald. Med indgang fra hjørnet over for Wake-up Hotel, Bruuns Galleri og Aarhus Hovedbanegård får man en placering med rigtig god eksponering. Derudover ligger der på toppen af Bruuns Galleri en CinemaxX-biograf med plads til 2.000 gæster. Med et sådant aktiv som nabo, er man garanteret stor kundestrømning både om dagen og om aftenen.
Til lejemålet hører en kælder, som kan bruges til toilet- og lagerforhold. Det betyder, at man kan få det optimale ud af kvadratmeterne i stuen. Kælderen kan lejes fra 50 m² - 284 m², og man finder hér i dag en gammel bankboks, som kan anvendes til fx vinkælder eller andet kreativt.
M. P. Bruuns Gade er en af de ældste handelsgader i Aarhus, og er fyldt med specialbutikker og gode restauranter. Her ligger i dag f.eks. Social Foodies, Letz Suhsi, Emmerys og Kählers Spisesalon.
Ved siden af ejendommen ligger Banegraven, som man på nuværende tidspunkt planlægger at overdække, for at kunne etablere et åbent torv. Med projekt Banegraven forventer man et slutresultat bestående af et nyt livligt område med butikker og restauranter. Hele området skal agere bindeled mellem Frederiksbjerg og resten af byen.
Med en hjørnebeliggenhed ud til netop dette område får man ikke blot en - for nuværende - attraktiv lokation, men en lokation som kun i fremtiden kan blive endnu mere attraktiv.
Ejendommen har energimærke E.
  • Etageareal: 829 m² - heraf 456 m² stue, atrium 89 m² og 284 m² kælder
  • Lige overfor Aarhus Hovedbanegård og indgangen til Bruuns Galleri
  • Kundestrøm dag og aften
  • Mulighed for medbestemmelse på indretning
  • Årlig leje: 1.834.950 kr.  (152.912 kr. pr. måned) ekskl. drift

Forslag til anvendelse

Restaurant
Bar
Hotel

Økonomi

Årlig leje
1.834.950,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.834.950,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
152.913,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.213,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
829 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Atrium
Toilet
Kælder
Vinkælder
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere