SENEST SET
FAVORITTER

Fredensgade 22, 8000 Aarhus C

Autentisk restaurant i Aarhus C

294.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81100066Type : Hotel & Restaurant

Autentisk italiensk restaurant Aarhus C

•Afståelse kr. 925.000
•Placeret i hjertet af Aarhus
•Superflot stand
•50 siddepladser
•Fuldt funktionsdygtigt køkken
•Udsugning, fedtudskiller, ventilation

Fantastisk flot og nyindrettet restaurant i midten af Aarhus kan nu erhverves. Totalt istandsat lige fra indgangen til et fuldt funktionsdygtigt køkken, og rigtigt flotte toiletforhold og yderligere lager/opbevaring i kælderen.

Selve restauranten er fint indrettet, med store flotte vinduespartier som giver et dejligt lysfald, og hæver det hyggelige indtryk når man ser restauranten udefra om aftenen.

Restauranten er smagfuldt restaureret med højt til loftet, flotte trægulve, elegant belysning både loftsbelysning og vægbelysning. I stueplan finder du, udover restaurant, også 2 rigtigt flotte toiletter, samt et køkken som er meget praktisk indrettet. Her er i dag borde og stole til 50 gæster.

Køkkenet består af afdeling for koldt køkken, afdeling for varmt køkken, samt separat opvaskeafdeling. Overalt er der produktionsudstyr der gør at ethvert koncept kan producere sin mad her. Her er det der skal være, bl.a. moderne ovn, pizzaovne, udsugning over hele produktionsområdet, røremaskiner, rengøringsdræn, køleborde, gasblus, nyt klinkegulv etc. og udeserveringsmulighed for ca. 20 gæster.

Til lejemålet hører også kælderrum på ca. 80 m2 til opbevaring, der er under istandsættelse. Her findes også personaletoilet/omklædning.

Al service og køkkenudstyr medfølger i afståelsessummen.

Med beliggenheden på hjørnet af Østergade og Fredensgade, ligger denne restaurant virkeligt godt for mange koncepter. Ideel til gourmetrestaurant, men også en fortsættelse af det italienske køkken vil være en god ide.

Med kort afstand til Banegården og Rutebilstationen sikrer man let adgang med offentlig transport, og Sallings P-hus lige om hjørnet sikrer at man kan parkere let og smidigt.

Der findes masser af andre restauranter i området, Mellemrum og Plan B f.eks. og den let tilgængelige placering, kombineret med det lidt mere rolige område omkring Fredens Torv gør at man kan drive forskellige koncepter her.

Det kendte hotel Villa Provence er i umiddelbar nærhed, ligesom der planlægges yderligere hotelfaciliteter lige overfor denne beliggenhed.

Kort og godt, den optimale placering til en restaurant i Aarhus.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Hotel

Økonomi

Årlig leje
294.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
294.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.342,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
219 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Omklædning
Kælderrum
P-hus
Toiletter
Trægulve
Køkken
Lager

Teknik

Udsugning
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere