SENEST SET
FAVORITTER

Sønder Allé 5, 8000 Aarhus C

Yderst velbeliggende butik til den pladskrævende lejer-

747.996,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000003Type : Detailhandel/butik

Yderst velbeliggende butik til den pladskrævende lejer- lige ved Strøget!

Butikken er beliggende på Sønder Allé 5 - en beliggenhed der er meget tæt på Strøget og ikke mindst Park Allé som er et knudepunkt for den offentlige transport i Aarhus. Der er endvidere kort afstand til både tog og Letbanen, og ikke mindst gode parkeringsmuligheder i bl.a. Bruuns Galleri og Scandinavian Center få minutters gang herfra. Denne beliggenhed er for dig som ønsker en yderst central beliggenhed og hvor profilering af din virksomhed og brand er i høj prioritet - denne placering giver dig stor synlighed og bred facade.
 
Butikken er opført med en meget bred facade med centralt indgangsparti som giver dig rig mulighed for at brande din forretning. Der er i alt 6 butiksvinduer at profilere sig i ud til den trafikerede Sønder Allé. Butikken har et etageareal i stueplan på ca. 192 m² som er regulært og indretningsvenligt for de fleste detailformål. Der er en rigtig god loftshøjde i hele stueplanet, og ikke mindst et godt lysindfald.
 
Lejemålet har også en underetage (lager) på ca. 190 m² som er forbundet med stueplanet via spindeltrappe - dette giver en god anvendelighed af lageret og nem adgang. Lejemålet har endvidere toiletfacilitet samt mindre te-køkken / personalerum.
 
Lejemålet har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Den tidligere lejer har anvendt lejemålet i over 100 år, og kan hurtigt blive klar til de næste 100 år. Lejemålet kan desværre ikke anvendes til restauration af nogen art, herunder café, takeaway eller lignende, medmindre du har længere erfaring og er indstillet på selv at investere i en ombygning. Forhør nærmere hos danbolig Erhverv Aarhus.
 
Kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak omkring mulighederne på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på lars.kjaer@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
747.996,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
747.996,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
62.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.958,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
382 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
496 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkeringsmulighed
Spindeltrappe
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere