SENEST SET
FAVORITTER

Badstuegade 17, 8000 Aarhus C

Lille charmerende butik i Latinerkvarteret

86.520,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000004Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende i det attraktive Badstuegade, som er én af de absolut bedste adresser i området. Badstuegade er bredt repræsenteret indenfor detailhandlen generelt, og har flere hyggelige restaurationer som fuldender en strøgtur for de besøgende kunder. Der er kort afstand til gode offentlige transportmuligheder, herunder til Letbanen og så er der særdeles gode parkeringsmuligheder i både Magasin og ikke mindst det nye p-hus i Borggade, som gør det nemt for kunder at komme til området.
 
Ejendommen er opført i år 1835 og fremstår med det oprindelige udtryk, og er løbende blevet flot vedligeholdt. Facaden er løbende blevet malet og pudset, så den sender det rigtige udtryk. Butikken har indgang i lejemålets venstre side – lige ved siden af butikkens høje vinduesdisplay. Der er mindre baglokale bagerst i butikken, som kan anvendes til et lille pluklager eller alternativt indrettes til et lille tekøkken I den fælles opgang er der adgang til et pænt toilet som deles med nabobutikken.
 
I ejendommens gård er der i et mindre baghus et tilhørende lager på ca. 10 m², der er opdelt i 2, således man deler arealet med nabobutikken og selv kan disponere over 5 m² lager.
 
Butikken vil være oplagt for dig, som ønsker at etablere en butik, hvor det vigtige er beliggenheden og et lejemål med kant. Forhør venligst nærmere hos medvirkende ejendomsmægler omkring anvendelsesmulighederne.
 
Det bemærkes for god ordens skyld, at butikken ikke kan anvendes til nogen form for restauration, salg af fødevarer eller frisørdrift.
 
For at høre nærmere kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus – Kasper Weihrauch – for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 3153 8737 eller for yderligere materiale på kasper.w@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
86.520,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
86.520,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
7.210,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.338,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
37 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gård
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere