SENEST SET
FAVORITTER

Ryesgade 7, 8000 Aarhus C

Strøgbutik i Ryesgade afstås– ingen nøglepenge/afståelse!

439.992,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173848Type : Detailhandel/butik

 

Yderst velbeliggende butik i Ryesgade på Strøget afstås til kr. 0,- ! Her er mulighed for at overtage en attraktiv lejekontrakt.
 
Butikken er beliggende i Ryesgade – en del af det attraktive Strøg i hjertet af Aarhus. Beliggenheden er bredt repræsenteret indenfor detailhandlen, hvor alle de større spillere er med – såvel danske som udenlandske kæder og detaillister. Placeringen i Ryesgade er blandt de absolut bedste med en synlig og ganske ugeneret facade. Butikken ligger mellem HAY og Noella. Der er kort afstand til såvel Aarhus Hovedbanegård og Rutebilstationen, hvilket gør det nemt for alle potentielle kunder at besøge denne butik.
 
Butikken er opført i en smuk og mondæn ejendom opført i år 1877. Facaden er opført i sort aluramme med dobbeltdøre i glas, således det er nemt at åbne op og lade kunder passere uhindret. Der er rigtig gode muligheder for at sætte sit eget præg på facadeskiltningen, så længe det overholder de kommunale bestemmelser herom. Salgsarealet i stueplan udgør ca. 115 m² og er i hele butikkens længde belagt med et utrolig smukt sildebenstrægulv, der giver et eksklusivt udtryk. Der er rene linjer med glatte gipslofter og mulighed for veldisponeret vægudstilling.
 
Der er endvidere via stor og bred trappe direkte adgang til lejemålets 1. sal på ca. 58 m², som med fordel kan anvendes til butiksareal og alternativt til kontor, nærlager eller lignende formål. 1. sal har en glimrende loftshøjde og et godt naturligt lys. Der er endvidere personalefaciliteter som te-køkken og toiletforhold.   Butikken overtages som den er og forefindes (uden inventar) – og ingen nøglepenge/afståelse ! Lejekontrakten som man overtager indeholder en attraktiv trappeleje – se nærmere på de omstående sider i nærværende lejeopstilling.
 
Denne butik skal opleves, så kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus – Lars Kjær – for en uforpligtende og fortrolig samtale omkring mulighederne eller for yderligere materiale på lars.kjaer@danbolig.dk eller mobil 2212 1522.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
394.992,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
439.992,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.666,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.543,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
260,-

Lokalet

Etage areal
173 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Toiletforhold
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere