SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 34, 8000 Aarhus C

Absolut bedst beliggende butikslejemål i Aarhus C

750.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2208252Type : Detailhandel/butik

 

Beliggenhed
Butikslejemålet er beliggende på den absolut bedste adresse i Aarhus C midt på Strøget lige overfor Sallings Hovedindgang.

Strøget er den fælles betegnelse for gågaderne Ryesgade, Søndergade og Skt. Clemens Torv i Aarhus. Strøget forbinder Aarhus Hovedbanegård og shoppingcentret Bruuns Galleri med latinerkvarteret og Vadestedet.

Ryesgade og Søndergade udgør tilsammen Danmarks bedst besøgte gågade med cirka 15 millioner personer på årsbasis og en daglig gennemsnitsstrømning på cirka 46.000 personer i butikkernes åbningstid - i juletiden når gennemsnitsstrømningen op på mere end 90.000 personer om dagen.

På Strøget er udbuddet af butikker stort, varierende og spændende. På begge sider af den cirka 850 meter lange gågade ligger cirka 150 butikker, fra Bruun's Galleri bag Banegården og helt op til Store Torv ved Aarhus Domkirke. Store flagship-stores som Vero Moda, Sephora, H&M og Vila er godt repræsenteret her.

Parkeringsforholdene omkring Strøget er gode, hvilket er til gavn for de mange handlende, der kan vælge at stille bilen i Bruun's Galleri, Dokk1 eller Sallings Parkeringshus ved Østergade. Samtidig ligger Strøget i forlængelse af den travle banegård, hvor tog og bybusser afleverer mennesker i store mængder.

Strøget fører blandt andet til Vadestedet, og mange af byens handlende føres videre til byens cafeer og natklubber langs åen, der uden tvivl er det sted i byen, hvor der er samlet flest caféer. De to sammenhængende bydele (Strøget og Vadestedet) ligger tæt på det nye havneområde, og man kan derved komme til vandet på kort tid.

Havneområdet har i de senere år gennemgået en stor udvikling for at gøre havnens faciliteter mere tilgængelig for byens borgere. Denne udvikling er stadig i gang, hvilket også i fremtiden vil gøre området omkring Strøget og havnen yderst attraktivt.

Strøget og Vadestedet binder det charmerende Latinerkvarter sammen med byens transportcentrum ved Park Allé og Banegårdspladsen, hvorfor Strøget også udgør en fornuftig transportrute for de mange togpassagerer, der skal videre mod Trøjborg, Latinerkvarteret eller Mejlgade-området.

Lejemålet
Butikken er indrettet med salgslokale indeholdende store udstillingsvinduer og glasdøre.

Butiksdelen fremtræder i flot stand og leveres af udlejer klar til ny lejer. Endvidere forefindes baglokaler med personalefaciliteter med trinette køkken og kontor samt lagerplads. I kælderen findes særskilt lager.

Lejemålet er meget velegnet til alle former for detailhandel indenfor f.eks. mode, design, personligpleje eller hvilken som helst anvendelse, der lukrerer på den meget synlige beliggenhed med en enorm kundestrøm lige forbi butikken.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Butikker

Økonomi

Årlig leje
666.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
750.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
62.521,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.847,-
Årlige driftsudgifter kr.
84.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
431,-

Lokalet

Etage areal
195 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
299 m²

Faciliteter

Parkeringshus
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere