SENEST SET
FAVORITTER

Holme Byvej 22, 8270 Højbjerg

Afståelse af livsstilsbutik "Glint"

132.943,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6248248Type : Detailhandel/butik

Afståelsessum på kr. 350.000 og med mulighed for hurtig overtagelse

Velbeliggende og kendt livsstilbutik på Holme Byvej 22 i Højbjerg, udbydes til afståelse. Butikken ligger med en suveræn beliggenhed i Højbjerg - nemlig med én af de mest velbesøgte og populære Føtex-butikker i Danmark~lige om hjørnet, og med Rema1000 parallelt over for Butik "Glint". Der er en god synlighed og eksponering, idet butikken ligger mellem to markante dagligvareforretninger. Butikken betjener både kunder i Højbjerg samt oplandet omkring. Fra butikken er der offentlig transport med flere buslinjer, og Aarhus centrum kan nås på 10 min. Lejemålet på de 87 m² er indrettet med et stort salgsareal med tre vinduespartier til udstilling. Bagerst i lokalet er der prøverum, yderligere salgslokale eller mulighed for kontor/behandlingsrum/ lager, toilet og tekøkken med mulighed for spiseplads samt et disponibelt rum, som kan bruges til lager. Butikken er en fuldt funktionsdygtig forretning og fremstår pæn og velholdt, og klar til overtagelse, da al inventar medfølger i "plug'n'play" koncept. Ude foran butikken er der et godt salgsareal til tøjstativer og andre udstillingsvarer. Der er gratis parkeringsmuligheder lige ved døren, og endda uden tidsbegrænsning. I prisen er der medtaget værdien af goodwill (regnskab kan forevises) og inventar (inventarliste kan sendes). Varelageret kan tilkøbes efter aftale. Butikken har en stor og loyal kundekreds, der aktivt støtter op om det lokale butiksliv. Desuden har butikken et stort uudnyttet potentiale, hvis der udvikles webshop, liveshopping, firmagaver til det lokale erhvervsliv samt shopping events.
Lokalerne må anvendes til al detailhandel herunder boligindretning, mode, keramikværksted såvel som kontor, frisørsalon eller klinik. Der må dog ikke drives restaurant eller cafe. Der handles efter reglerne for momsfri virksomhedsoverdragelse og der laves en ny lejekontrakt mellem den nye lejer og udlejer. Ring og forhør nærmere om denne spændende butik/lejemål.

Forslag til anvendelse

Frisørsalon
Café
Butik
Klinik
Butikker
Dagligvareforretning

Økonomi

Afståelse / pris kr.
350.000,-
Årlig leje
120.943,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
132.943,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.079,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.528,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
138,-

Lokalet

Etage areal
87 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Spiseplads
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Prøverum
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere