SENEST SET
FAVORITTER

Telefontorvet 10, 8000 Aarhus C

Storbutik i hjertet af Aarhus !

870.975,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173605Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende på Telefontorvet - en del af det attraktive Strøg-system i hjertet af Aarhus. Telefontorvet er den naturlige smutvej til bl.a. Magasin og den gode del af Frederiksgade, og har været i en rigtig positiv udvikling gennem de senere år. Området er repræsenteret bredt indenfor detailbranchen med mange stærke brands. Af naboer kan f.eks. nævnes Mac Donalds, Kop og Kande, Qvist Briller og Flying Tiger Copenhagen.

Beliggenheden udmærker sig ved at være tæt ved rigtig gode offentlige transportmuligheder, og ikke mindst rigtig gode parkeringsmuligheder i såvel Telefontorvets p-anlæg og Magasins parkeringshus. Ønsker du en yderst central beliggenhed med høj trafik af potentielle kunder, så kan denne mulighed være lige noget for dig.

Butikken er opført med en flot facade i glas med god profilering direkte ud til Telefontorvet. Butikken har et etageareal på ca. 315 m², som kun med få søjler, består af ét stort åbent miljø hvor en spændende indretning på alle måder er mulig. Lokalerne fremstår rå i sit udtryk med synlige installationer i lofter samt betongulve. Lejemålet har rigtig mange anvendelsesmuligheder som f.eks. almindelig detailforretning, Restaurant/-café eller hvad der ellers kræver god plads. ~

Disse spændende lokaler henvender sig til dig som har brug for god plads på en attraktiv beliggenhed, og som ønsker et spændende og anderledes butikslokale med højt til loftet og med rammer for at skabe en spændende butik.

Ønsker du at hører nærmere omkring denne unikke mulighed så kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en helt uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for yderligere materiale på .

Butikken er udbudt med en trappeleje. Forhør venligst nærmere hos medvirkende ejendomsmægler.

Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
756.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
870.975,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
72.581,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.765,-
Årlige driftsudgifter kr.
114.975,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
365,-

Lokalet

Etage areal
315 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1739 m²

Faciliteter

Betongulv
Parkeringshus

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere