SENEST SET
FAVORITTER

Dagmar Petersens Gade 99, 8000 Aarhus C

Yderst attraktivt butikslejemål

372.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5-161-1006Type : Detailhandel/butik

Velkommen til SHIP på Aarhus Ø. Her finder du dette eksklusive butikslejemål, der giver dig muligheden for at åbne butik ell...

- Høj eksponering i den populære bydel, Aarhus Ø- Lyse og moderne lokaler - Mulighed for hurtig overtagelse - Mulighed for parkering i parkeringskælder  Lejemålet: Vi er nu klar til at udleje de sidste og mest bynære butikslokaler ud i SHIP på Aarhus Ø. Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet er der mulighed for kontorplads eller opbevaring. Lejemålet overtages med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø, samt fine betondetaljer.   Området: Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 11 erhvervslejemål, hvoraf fire lejemål allerede er udlejet og to reserveret. I de allerede udlejede lejemål finder man gourmetrestauranten Grehlin, Restaurant Havnær med socialdining koncept, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker. Der er betalingsparkering i kælderplan.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik

Økonomi

Årlig leje
315.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
372.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
31.063,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.775,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.750,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
275,-

Lokalet

Etage areal
210 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken
Parkering

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere