SENEST SET
FAVORITTER

Banegårdsgade 4, 8000 Aarhus C

Velbeliggende butik/showroom

189.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81100199Type : Detailhandel/butik

Velbeliggende butik/showroom i centrum til leje eller evt. salg

- Meget synlig placering
- Gode muligheder for eksponering
- Bred facade
- Trafikalt let at komme til
- Mange anvendelsesmuligheder
Dette butikslejemål udmærker sig bl.a. ved sin beliggenhed, men også sin meget synlige og brede butiksfacade med flot eksponeringsmulighed mod Banegårdsgade. Lejemålet fremstår i dag med et stort salgslokale, personalekøkken, toilet, mødelokale og et yderligere lokale. Det hele i et plan i gadeniveau. En stor del af opdelingen er med lette vægge og der vil kunne ændres på indretningen. I salgslokalet er der et lille trin op de hæver bagerste niveau en smule hvilket giver en spændende spil i indtrykket. Der er sort vinyl på gulve i stueplan, dog er der i mødelokalet sort gulvtæppe. Alle vinduer har tyverisikring, mod Banegårdsgade i form af rullegitre. Fra stueplan er der intern nedgang til kælder der med fordel kan anvendes til lager og opbevaring. Lejemålets udformning og placering åbner op for mange anvendelsesmuligheder, herunder butik, klinik, personlig pleje, frisør, showroom eller lignende. Udlejer er indstillet på at drøfte et salg af erhvervsejerlejligheden, hvis dette er at foretrække.
BELIGGENHED
På Banegårdsgade, som forbinder Frederiks Allé og Banegårdspladsen, har vi dette meget synlige butikslokale til leje. Banegårdsgade er de seneste år livet væsentligt op, efterhånden som flere Take Away/restaurationer og specialebutikker har fået øjnene op for gaden. Indenfor få hundrede meter fra lejemålet ligger bl.a. den anerkendte Kowloon, Ebbe Nielsens Vinhandel, Café N’Joy, ligesom Føtex er beliggende umiddelbart overfor på Frederiks Allé. Beliggenheden mellem Banegårdspladsen og Frederiks Allé, sikrer let adgang og stor eksponering/synlighed. Frederiks Allés mange trafikanter, herunder kørende, gående og cyklende, gør lejemålets beliggenhed endnu bedre. Kontakt os gerne for fremsvisning af lejemålet.

Forslag til anvendelse

Butik
Take away
Frisør
Café
Showroom
Klinik

Økonomi

Årlig leje
161.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
189.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.771,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
163,-

Lokalet

Etage areal
172 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gulvtæppe
Toilet
Kælder
Mødelokale
Lager

Teknik

Tyverisikring

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere