SENEST SET
FAVORITTER

Dagmar Petersens Gade 91, 8000 Aarhus C

Hjørnelejemål med god eksponering

245.550,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Marie Nørgaard
Telefon +45 9215 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5-16-1010Type : Detailhandel/butik

Velkommen til SHIP på Aarhus Ø. Her finder du dette eksklusive butikslejemål, der giver dig muligheden for at åbne butik ell...

Erhvervslejemålet er med sin hjørnebeliggenhed centralt ved det maritime miljø ved havnen. Her er både udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø.  Lejemålet: Vi er nu klar til at udleje de sidste og mest bynære butikslokaler ud i SHIP på Aarhus Ø. Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet er der mulighed for kontorplads eller opbevaring. Lejemålet overtages med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø, samt fine betondetaljer.   Området: I stueplan er der indrettet 11 erhvervslejemål, hvoraf man bl.a. møder gourmetrestauranten Grehlin, Restaurant Havnær med socialdining koncept samt den kosmetiske plastikkirurgiske klinik Lift og Luksushund.    Derudover indeholder SHIP 202 ejerlejligheder i høj kvalitet, der alle er tegnet med fokus på indretning, udsigt og sollys.   Aarhus Ø har været under udvikling de seneste 10 år og nu har man en bydel som hører sammen med resten af Aarhus. Vandsport i alverdens afskygninger er bl.a. blevet en stor del af gadebilledet på Aarhus Ø – såvel weekender som hverdage. Bydelen bruges i stor stil til udflugter fra byens øvrige beboer, til hygge og afslapning og besøges årligt af flere tusinde mennesker.

Forslag til anvendelse

Butik
Klinik

Økonomi

Årlig leje
212.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
245.550,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.463,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.317,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.550,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
317,-

Lokalet

Etage areal
106 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere