SENEST SET
FAVORITTER

Helle Virkners Plads 5, 8000 Aarhus C

Butiks- og cafélokaler i brokvarteret

168.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81100164Type : Detailhandel/butik

 

- Nyt og spændende kvarter
- Højt kvalitetsniveau
- Grønt og bæredygtigt miljø
- Udeservering

I Brokvarteret udlejes nu 5 butiks- og cafélokaler. Der er lagt stor vægt på et kvalitetsniveau der ligger på et højt ambitionsniveau. Butikker og caféer skal afspejle det miljø man ønsker at skabe. Derfor ønskes der profiler der kan se sig selv i et miljø der afspejler:
• Bæredygtighed
• Transparens
• Lokal kundefokus
• Produktion – produkter produceres on site, kunne være bageri, mikrobryggeri og meget andet
• Langtidsholdbare koncepter som er i tidens trend
Lejemålenes størrelse varierer, og der er ligeledes mulighed for at være medbestemmende på materiale- og farvevalg. Til de fleste af lejemålene vil der være mulighed for udeservering, så om du vil drive café, juicebar, bageri, mikrobryggeri, frisør, skønhedsklinik, eller blomsterhandel, så kan de helt rigtige rammer skabes. Alle lejemål opføres med egne toilet og personalefaciliteter, og forventes at stå færdige i foråret 2023 eller efter nærmere aftale. Vi har lagt de overordnede rammer, nu mangler vi bare dig så vi kan komme helt i mål med de rigtige koncepter i Brokvarteret. Kontakt os meget gerne for en uformel drøftelse.
BROKVARTERET EMMER AF NUTID
Med sin beliggenhed har lejemålene adresse i et af de mest interessante områder i Aarhus C. Området består af mere end 500 nye boliger samt flere erhvervslejemål, herunder bl.a. en helt ny Rema 1000, flere større detail lejemål, og nu altså Brokvarteret med 5 café/butikslejemål, med rigtigt gode muligheder for udeservering. Der er luft og plads, et fristed så tæt på centrum og samtidigt bevares den lokale atmosfære. I Brokvarteret skabes en stemning af både balance, nutid, innovative brugere og et spændende lokalområde i takt med tiden. Beliggenhedens styrke underbygges af den kvalitet der bygges i og beliggenheden er unik, hvilket også disse 5 lejemål skal understrege. Lokalområdet i øvrigt undergår i disse år en større udvikling, ligesom Aarhus Kommunes areal ved den gamle godsbane omdannes til bl.a. boliger, ny arkitektskole, erhverv samt andre institutioner. Hele området omkring nærværende projekt omdannes til overvejende etageejendomme med lejligheder i alle segmenter. Samtidigt udvikles der bl.a. ved Daubjergvej og ved Falck-grunden, umiddelbart i nærhed af Brokvarteret. Sammen med allerede opførte boliger i nærheden – Ceres Byen, Trianglen og Åhusene, vil Brokvarteret inden for den nærmeste fremtid udgøre en ny og attraktiv bydel med en masse liv fra bl.a. beboere, brugere af uddannelsesinstitutionerne, butikker, caféer mv.

Forslag til anvendelse

Butik
Frisør
Café
Butikker
Bageri

Økonomi

Årlig leje
147.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
168.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-

Lokalet

Etage areal
105 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere