SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 8, 8000 Aarhus C

Charmerende butiksperle

197.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100187Type : Detailhandel/butik

 

- Stor glasfacade mod Vestergade
- Fantastisk placering
- Mange designmuligheder
- Hygiejnegulv i trælook
- Tør og rummelig kælder
Butikken er med Mulberry som genbo og Buch Couture som nabo smukt placeret. Den blender godt ind med sin smukke facade og det store vinduesparti gør den nem at få øje på. Indgangspartiet er udført i fine skaktern og delt af nabobutikken. Når du går ind i butikken, vil du bemærke en loftshøjde på 3.80 og en smukt udført stuk der spiller eksklusive toner i takt med de opadlysende lamper. Gulvet spiller med på melodien med sit imiterende trælook og udover at være pænt og velholdt er det også et holdbart gulv godkendt til fremstilling af madvarer. Butikken måler 50m2 og kommer med en tør og høj kælder uden kælderfølelse på 29m2. Kælderen er opdelt af en let væg og herfra er der udgang til cykelparkering og gårdhave. Oppe i butikken er der fra en dør i siden mulighed for udgang til gården hvor der på den anden side er opført 2 toiletter. Al belysning og markisen på facaden medfølger. Butikkens kvadratmeter er alle anvendelige og er klar til indflytning og indretning af dig. Kontakt os gerne for en fremvisning.
BELIGGENHED
Butikken er beliggende på en absolut A placering, på Vestergade, hvorpå også Mulberry, Collage, & Other Stories og Buch Couture er placeret. Latinerkvarteret, Pustervig Torv med den dejlige stemning er lige om hjørnet ligesom placeringen midt mellem Åboulevardens restauranter og cafeer og Guldsmedgades butikker og Føtex Food, gør denne placering helt unik. Mange anvendelsesmuligheder, takeaway, fashion, sko, skønhed, parfume, smykker, personlig pleje er blot nogle af mulighederne her.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
180.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
197.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.450,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.499,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
220,-

Lokalet

Etage areal
79 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
443 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Glasfacade
Gårdhave
Kælder
Stuk
Toiletter

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere