SENEST SET
FAVORITTER

Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj

Bilhus/showroom i Åbyhøj

855.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300197Type : Detailhandel/butik

 

- Velindrettet bilhus med glasfacade
- Dagligt ca. 37.000 forbipasserende bilister
- Stor udendørs oplagsplads på ca. 1.700 m²
- Effektiv og moderne indretning
Lejemålet er attraktivt og særdeles synligt beliggende ud til Ringvejen i Åbyhøj. Lejemålet er i alt ca. 950 m² som hovedsageligt består af showroom i 2 etager med glasfacade ud til Ringvejen, hvor der dagligt kører ca. 37.000 biler forbi. Lejemålet består at et meget rummeligt og stort salgslokale med rigtig god loftshøjde og facader bestående udelukkende af glas. Gulvene er flotte klinkegulve med lyse klinker, og lofterne er forsynet med troldtekt, hvilket giver er behageligt lydniveau. Ejendommen består af i alt 1.894 m², hvor den resterende del af ejendommen agerer værksted for Brdr. Elboe. Dermed er der ligeledes nogle fællesfaciliteter som reception, frokoststue, toiletter m.m. Lejer har eksklusiv brugsret til 3 kontor/mødelokaler bestående af glasvægge i showroomet i stueplan, samt et mødelokale på 1. salen. Lejemålet er forsynet med en ”bil-elevator”, som hæver og sænker bilerne mellem de 2 etager. Seneste lejer har været et bilhus, og den nærmeste nabo er ligeledes et klargøringsfirma, hvorfor man af synergimæssige årsager ønsker et nyt bilhus på adressen. Lejer får ligeledes eksklusiv brugsret til ca. 1.700 m² udenomsareal. En del af dette areal er beliggende foran ejendommen og belagt med SF-sten. Den øvrige del er grusbelagt på et indhegnet areal ved siden af ejendommen.
BELIGGENHED
Ejendommen er beliggende i med kort afstand til Viby Ringvej, hvor de nærmeste naboer er Brødrene Dahl, EA Værktøj Engros A/S, Iss Facility Services A/S med flere. Med sin placering langs Viby Ringvej er der let adgang til den øvrige del af byen, ligesom der er kort afstand til Motorvej E45, hvilket sikrer en let fremkommelighed til ejendommen. Ligeledes er området velforsynet med henblik på offentlig transport, da der hvert kvarter kører busser blot få meter fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Bilhus
Showroom

Økonomi

Årlig leje
855.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
855.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
71.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
429,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1992 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3111 m²

Faciliteter

Glasfacade
Mødelokale
Reception
Toiletter
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere