SENEST SET
FAVORITTER

Ryesgade 33, 8000 Aarhus C

Yderst attraktivt og kendt lejemål afstås

539.692,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173553Type : Detailhandel/butik

Yderst attraktivt og kendt lejemål i Ryesgade afstås

Det er en fornøjelse, at kunne tilbyde et velkendt lejemål i Aarhus til afståelse - nemlig frisør Per's lejemål i Ryesgade - en attraktiv beliggenhed på Strøget i Aarhus. Butikken ligger i Ryesgade blandt de absolut bedste med en meget synlig facade, der uhindret bemærkes lige meget hvilken vej du kommer fra i gaden. Denne beliggenhed er for dig, som ønsker at drive en forretning på én af de bedste beliggenheder med stor synlighed. Det er nemt at finde parkeringsplads i området, ligesom de fleste af Aarhus Sporvejes busser kan nås indenfor få minutters gang. Dette lejemål skal ses !

Butikken er opført med en yderst stilren og markant facade med store høje butiksvinduer med stor glasdør, der giver adgang til den flotte butik. Lejemålet er indrettet med ca. 300 m² i alt, hvoraf ca. 70 m² er butik i stueplan, hertil ca. 90 m² underetage samt tilhørende ca. 140 m² lager også beliggende i underetagen. Lejemålet er løbende og omfattende vedligeholdt og opdateret med spændende løsninger, hvor nuværende lejer f.eks. har åbnet for dagslys i underetagen, som giver et super anvendeligt område her. Der er i stueplan lagt et smukt plankegulv og et akustikloft med indbygget aircon-/ventilationsanlæg samt indbygget spots til grundbelysning. Den store glasfacade sikrer et rigtig godt lys i butikken til glæde for både medarbejdere og kunder.

Underetagen er et kapitel for sig. Her har nuværende lejer også investeret massivt i at inddrage arealet til at fungere på lige plan med stueetagen. Der er her lagt et smagfuldt flisegulv samt akustiklofter med indbygget spots og som i stueplan også monteret ventilation for at sikre et godt indeklima. Der er i underetagen etableret vaskepladser i et særskilt afsnit og man får lidt fornemmelsen af at være på et spa-ophold. Der er endvidere etableret et større køkken- og personaleområde samt gode toiletfaciliteter. Kælderen på ca. 140 m² er kun anvendelig til opbevaring.

Hele dette lejemål har en utrolig høj kvalitet og de to etager er velforbundet via en yderst smagfuld trappeløsning i glas og træ. Lejemålet vil naturligvis være velegnet til at drive frisørformål, men henvender sig også til lignende brancher herunder f.eks. skønhedsklinik. Lejemålet kan overtages mod et beskedent afståelsesbeløb på kr. 349.995,-.

For at høre nærmere omkring denne enestående og fantastiske butik kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på mail:

Forslag til anvendelse

Butik
Frisør

Økonomi

Afståelse / pris kr.
349.995,-
Årlig leje
539.692,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
539.692,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
44.974,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.799,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Flisegulv
Glasfacade
Parkeringsplads
Plankegulv
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere