SENEST SET
FAVORITTER

Frederiks Plads 14, 8000 Aarhus C

Butik / Café på Frederiks Plads

380.805,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2110032Type : Detailhandel/butik

 

Attraktivt beliggende, midt på Frederiks Plads, udbydes nu særdeles velbeliggende café- eller butikslejemål.

Tæt på findes Bruuns Galleri, Kulbroen, Aarhus Hovedbanegård m.m.

Den synlige facade vender mod Frederiks Plads hvor der dagligt er masser af gående trafik til og fra Jægergårdsgade/Bruuns Galleri, Værkmestergade m.m.

Beskrivelse af lejemål
Lejemålet er yderst velegnet til Take Away / Café, der er endvidere mulighed for udeservering.

Lejemålet kan dog også sagtens bruges til alle former for detailhandel.

Lejemålet overtages som "Plug&Play" lejemål, hvor udlejer inden overtagelse sørger for færdigt gulv, vægge, lofter, toiletkerne, ventilation, vand/afløb til lejers evt. køkkeninventar. Endvidere er der forberedt til montering af fedtudskiller til cafélejemål.

I ejendommens kælder er der gode muligheder for lager/opbevaring.

Af naboer findes flere restauranter, ejendomsmægler m.fl.

Idet området ikke er helt færdigudviklet er der mulighed for opstartsrabat efter nærmere aftale.

Frederiksbjerg
Frederiksbjerg er en by i byen. Kvarteret er meget attraktiv, fordi det ligger lige op ad Marselisborgskoven og stranden og stadig som en del af det inderste Aarhus C med et væld af shoppingmuligheder lige uden for døren, hvilket gør det ideelt og nemt at forene byliv med natur, hav og smukke omgivelser.

Frederiksbjerg har tre store butiksgader - M.P. Bruuns Gade, Jægergårdsgade og Frederiks Allé. På M.P. Bruuns Gade bugner det med eksklusive madoplevelser - dette er gaden for feinschmeckere og for dem, der vil opleve mad i Michelin-klassen. På Jægergårdsgade er der samlet en række designbutikker, hvor du finder unikakunst i både stentøj og møbler. Gaden har en hyggelig stemning og skandinavisk atmosfære.

På Frederiksbjerg ligger også det store shoppingcenter, Bruun's Galleri. Centeret er med sine 100 butikker, 1000 parkeringspladser og syv plan med indgang fra banegården et internationalt, nationalt og århusiansk knudepunkt. Frederiksbjerg er således kendetegnet ved at have gode transportmuligheder, idet der er meget kort afstand til bybusser og banegård, samt hurtig forbindelse til Aarhus Syd Motorvejen, der er forbundet med Østjyske Motorvej, hvilket gør det nemt for den stigende grad af pendlere at nå på arbejde i f.eks. Kolding, Vejle, Horsens, Skanderborg, Herning og Silkeborg.

En unik kvalitet ved kvarteret er dets placering mellem det inderste Aarhus C og naturen, hvor Marselisborg strand og Dyrehaven, samt Marselisborgskoven kan nås inden for få minutter.

I 2016 fik Aarhus den første nye skole, der er bygget i Midtbyen i over 100 år. Skolen hedder Frederiksbjerg Skole, og byggeriet modtog prisen som årets skolebyggeri 2016. Visionen med skolen er at skabe fremtidens skole og gøre den til kernen i et sammenhængende børne- og ungemiljø i Aarhus midtby. Frederiksbjerg som lokalområde nyder derfor også godt af skolens faciliteter, idet den er et attraktivt omdrejningspunkt og samlingspunkt for hele bydelen. Dette kommer specielt til udtryk, når parkeringspladserne på Ingerslevs Boulevard om onsdagen og i weekenden omdannes til torvemarked og loppemarked, der både tiltrækker turister og borgere fra byens andre bydele.

Alt dette gør Frederiksbjerg til en af de mest eftertragtede og attraktive bydele i Aarhus, hvor mange mennesker ønsker at bosætte sig. Pr. 1. januar 2017 var der 17.271 indbyggere på Frederiksbjerg.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Take away
Butikker

Økonomi

Årlig leje
318.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
380.805,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
31.734,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.395,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.805,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
395,-

Lokalet

Etage areal
159 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Lager

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere