SENEST SET
FAVORITTER

Badstuegade 1E, 8000 Aarhus C

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt butik i Lati

841.960,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@taekker.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 56-1Type : Detailhandel/butik

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt butik i Latinerkvarteret udlejes

Badstuegade 1 blev opført i 1809 af købmanden og justitsråd Harboe Meulengracht. Bygningen blev opført som et pakhus til købmandsforretningen. I 1816 opførte Harboe Meulengracht Det Hvide Palæ, også kaldet Det Meulengrachtste Palæ, som kom til at ligge på Lille Torv 2.

På grund af de økonomiske problemer i forbindelse med Napoleonskrigene i starten af 1800-tallet blev byggeriet af Det Hvide Palæ forsinket i forhold til pakhuset. Det stod derfor færdigt først, og blev blandt andet benyttet af de spanske hjælpetropper, som var udstationeret i Aarhus. De afventede ordre til at invadere Sverige sammen med den danske hær og skulle derfor forsørges imens. Derfor blev de indkvarteret i Harboe Meulengracht's nyopførte pakhus.

Da Det Hvide Palæ blev opført, blev bygningen derfor forbundet med pakhuset via en lavere bygning i år 1860, som er netop denne udbudte ejendom Badstuegade 1E, 1F og 1G, hvori nærværende butik er beliggende.

Butikken er beliggende i den yderst attraktive Badstuegade med synlighed både fra Store Torv / Lille torv og fra Pustervig. Området er kendetegnet ved at huse rigtig mange spændende detailforretninger, restaurationer og hyggelige caféer. Der er kort afstand til Letbanen samt gode parkeringsmuligheder i f.eks. Magasin's p-hus. Bebyggelsen er opført i år 1860 og fremstår i en god og velvedligeholdt stand. Den opførte ejendom har et smukt, enkelt og mondænt udtryk, som man bestemt bemærker, når man passerer ejendommen.

Butikken er indrettet med en meget høj stueetage, som qua af højden er indrettet i flere forskudte plan på i alt 364 m². Butikken entréres via et meget præsentabelt indgangsparti med glasdøre. Butikken har naturligvis te-køkken/frokoststue samt gode toiletforhold. Indretningen giver plads til den kreative lejer, som vil adskille sig fra de mange "white-boxes" der ellers findes i detailhandlen. Denne butik har karaktér og kant.

Det kan være muligt at leje op til 2 p-pladser i ejendommens hyggelige gård, der har adgang via port direkte fra Badstuegade.

Udlejer er indstillet på at give lejer ret til at fremleje en del af butikken, hvor det vil være oplagt at fremleje nederste etage for sig. Så har du dit eget koncept, som du ønsker at kombinere med en anden virksomhed/brand, som du måske allerede kender og ønsker at dele lokalet med, så er det muligt at udføre i nærværende lokaler.

Kontakt Tækker Real Estate for en fremvisning af lejemålet.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
700.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
841.960,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
70.163,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.313,-
Årlige driftsudgifter kr.
141.960,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
390,-

Lokalet

Etage areal
364 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gård
Indgangsparti
P-plads
Toiletforhold
Port
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere