SENEST SET
FAVORITTER

Skt. Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C

Multianvendeligt butikslejemål nær Strøget

415.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173492Type : Detailhandel/butik

Multianvendeligt butikslejemål nær Strøget - herunder evt. restauration

Lejemålet er beliggende på Skt. Knuds Torv 3 i Aarhus' pulserende hjerte - i direkte forbindelse til byens hovedstrøg mellem Banegård og domkirke, hvor mange tusinde mennesker færdes dagligt. Området Skt. Knuds Torv har gennemgået en omfattende renovering/-opgradering samt begrønning, som således fremstår som en multifunktionel plads og et grønt byrum bl.a. med mulighed for at nyde den friske luft i de etablerede siddegrupper på pladsen. Nærværende lejemål har facade direkte ud mod det hyggelige torv, og kan i øvrigt også ses direkte fra Ryesgade. Området vil være perfekt for dig som ønsker en meget central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til både i bil, tog eller bus.

Butikken på ca. 155 m² har gennem den sidste tid været under ombygning og nærmer sig nu den afsluttende fase. Du kan som lejer evt. være medbestemmende på flere af de afsluttende elementer, som f.eks. gulve, lofter mv. efter nærmere aftale og vilkår i øvrigt. Butikken kan anvendes til almindeligt detailformål eller visse former for restaurationsformål. Den nye indretning er både åben og luftig med et godt naturligt lysindfald og med special fremstillet tophængt "serveringsvindue" ud mod torvet. Lejemålet er forsynet med nyt ventilationsanlæg og installationer for etablering af nye toiletfaciliteter. Lejemålet har en rigtig god loftshøjde, hvilket bevirker en større rumfølelse end kvadratmeterne indikerer.

Ønsker du at anvende lokalet til restaurationsformål, vil det være nærliggende at leje disse lokaler sammen med Ryesgade 29, hvortil der er etableret adgang (se lejemålet her på hjemmesiden) for at få glæde af de i Ryesgade 29 allerede nyetablerede køkkenfaciliteter.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette nyindrettede lejemål kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på:

Lejemålet er udbudt med en trappeleje, som forudsætter minimum 2 års uopsigelighed fra ny lejer.

Økonomi

Årlig leje
377.813,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
415.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
34.638,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.682,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.837,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
244,-

Lokalet

Etage areal
155 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkkenfacilitet
Toiletfaciliteter

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere