SENEST SET
FAVORITTER

Karupvej 2d, 8000 Aarhus C

Butikslejemål med højt til loftet

422.304,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-58-2001Type : Detailhandel/butik

Hvis du drømmer om et spændende og rummeligt butikslejemål med mulighed for showroom, så har vi netop lejemålet til dig.

- Butikslejemål med god plads og højt til loftet- Attraktiv beliggenhed- Brugbar indretning med mulighed for mange hyldemeter- Lager med portUdover at have højt til loftet, har lejemålet generelt en særlig og lidt industriel stil, hvor de rå murstensvægge og de mange fine glaspartier er med til at give lejemålet lidt karakter. Dertil er butiksarealet både lyst og åbent, hvilket skaber en god sammenhæng i lejemålet. At lejemålet har lagerlokale med dertilhørende port, gør desuden at det er let at få leveret varer lige til døren.Lejemålet består af et godt og rummeligt salgslokale, hvor man sagtens ville kunne kombinere både butik og showroom. Derudover er der flere mindre lokaler samt et gangareal og et lagerlokale. Endvidere er lejemålet indrettet med et flot og moderne køkkenområde, hvor det er muligt at oprette flere spisepladser. Det rummelige køkken i sort højglans er både udstyret med ovn og køleskab. Dertil har lejemålet to toiletter, hvoraf det ene er med brus. For at øge sikkerheden er lejemålet desuden sikret med mekaniske rullegitre.OmrådetEjendommen er placeret i et levende erhvervsområde i Aarhus C, hvor lejemålet ligger side om side med andre erhvervsdrivende. Placeringen lige bag Silkeborgvej og nær Søren Frichs Vej, sikrer gode tilkørselsforhold til lejemålet - og derudover kunne det næsten ikke blive lettere at finde parkering til sin bil, da der lige foran indgangen er mulighed for at leje parkeringspladser.

Forslag til anvendelse

Butik
Showroom

Økonomi

Årlig leje
381.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
422.304,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.192,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
996,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.704,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
96,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
424 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasparti
Spiseplads
Parkering
Toiletter
Port
Lagerlokale
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Køleskab

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere