SENEST SET
FAVORITTER

Stenvej 19, 8270 Højbjerg

Butikslokale i Skåde Centret

173.990,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173173Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende på Stenvej - en del af det attraktive Skåde Center i Højbjerg. Beliggenheden er fremragende med indgang lige overfor Super-Brugsen, hvilket sikrer en stor potentiel kundestrøm. De øvrige naboer er ligeledes attraktive, hvor f.eks. Fitness World kan nævnes, ligesom der findes en hyggelig tøjbutik, FOF, Godt Smil tandlægerne, praktiserende læger mv.

Området har rigtig gode offentlige transportmuligheder, ligesom der er vederlagsfri parkering foran butikken. Denne beliggenhed er ideel og oplagt for dig, som ønsker en butik i Højbjerg, hvor udbuddet af butikslokaler er begrænset.

Butikken er opført i en solid og markant rødstensejendom og har et etageareal på ca. 127 m². Facaden har to store butiksvinduer, som giver lokalerne den rigtige eksponering. Den tidligere lejer har anvendt lokalerne til et Hørecenter, hvorfor nuværende indretning bærer præg af den tidligere anvendelse, som i øvrigt er ideel til mange liberale erhverv. Lejemålet vil kunne anvendes til rigtig mange formål indenfor detailhandel, men også liberale erhverv er velkomne.

Lejemålet indeholder et hyggeligt butiksområde/velkomstområde, som giver adgang til et lukket kontor/behandlerrum samt lejemålets baglokaler, som indeholder toilet, te-køkken samt lager. Lageret kan nemt inddrages til butiksareal, idet arealet kun adskilles via en let gipsvæg til butikkens nuværende salgsareal.

For at høre nærmere omkring denne flotte butik kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale

Forslag til anvendelse

Butik
Tøjbutik

Økonomi

Årlig leje
152.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
173.990,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.499,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.370,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.590,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
170,-

Lokalet

Etage areal
127 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere