SENEST SET
FAVORITTER

Klosterport 4, 8000 Aarhus C

Centralt lejemål i hyggelig baggård

485.440,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-69-1035Type : Detailhandel/butik

Står du og drømmer om et centralt beliggende lejemål i en charmerende baggård? Så har vi her et lejemål fyldt med muligheder...

- Helt unikt lejemål med kant- Fantastisk placering i Aarhus C- Rå og industriel stil- Ideelt til galleri eller showroomMidt i en af Aarhus’ hyggeligste baggårde ligger dette lejemål. Det er renoveret i en rå og upoleret stil, som er med til at give lejemålet lidt kant. Lejemålet emmer af kreativitet og har også førhen været benyttet til både galleri og vinbar. Som det står nu, ville lejemålet egne sig ideelt til enten showroom eller galleri. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. Lejemålet består af en stueetage/parterre på 374 m² og en kælderetage på 218 m². Lejemålets stueetage består af et stort lokale, der med fordel kunne benyttes som eksempelvis showroom. Dertil er der i stueetagen 2 toiletter. Lejemålets kælder består af 2 lokaler samt en aflang gang. Lige uden for døren forefindes parkeringsmuligheder.  OmrådetI udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig sætter rammerne for en bred vifte af nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.Lejemålet er under opdeling, hvorfor man afventer myndighedsgodkendelse.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig leje
394.272,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
485.440,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.453,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
820,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.168,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
154,-

Lokalet

Etage areal
592 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baggård
Kælder
Parkeringsmulighed
Toiletter

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere