SENEST SET
FAVORITTER

Dagmar Petersens Gade 101, 8000 Aarhus C

Yderst attraktivt butikslejemål på Aarhu

292.188,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Kasper Søby
Telefon +45 2166 XX XX Se nummer
E-mail xx@olavdelinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5-16-1050Type : Detailhandel/butik

Velkommen til SHIP på Aarhus Ø. Her finder du dette eksklusive butikslejemål, der giver dig muligheden for at åbne butik ell...

- Tårnhøj eksponering i den populære bydel, Aarhus Ø- Lyst og lækkert indflytningsklart lejemål- Betalingsparkering i kælderplan- Indflytning fra 01.04.2022Lejemål: Færdiggørelsen af 2. etape af SHIP er igangsat, og vi er nu klar til at udleje de sidste og mest bynære butikslokaler ud. Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet er der et godt lysindfald, der åbner muligheden for at oprette en kontorplads. Lejemålet overtages i færdig stand med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø, samt fine betondetaljer.Beliggenhed: Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 10 erhvervslejemål, hvoraf 1. etape bestående af fire lejemål allerede er udlejet – herunder en fiskerestaurant med socialdining koncept, gourmetrestauranten Grehlin, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker.Billederne i dette materiale er fra et færdigt lejemål i etape 1, og det viser således et eksempel på en mulig indretning. Overtagelse fra 01.04.2022.Der er parkeringsmuligheder i p-kælderen. 

Forslag til anvendelse

Butik
Klinik

Økonomi

Årlig leje
249.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
292.188,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.349,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.873,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.588,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
273,-

Lokalet

Etage areal
156 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Tekøkken
Parkeringsmulighed

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere