SENEST SET
FAVORITTER

Frederiks Allé 115, 8000 Aarhus C

Attraktiv butik på Frederiksbjerg

175.875,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173123Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende på Frederiks Allé ? en del af det attraktive Frederiksbjerg. Butikken ligger i ?smørhullet? af gaden med Jægergårdsgade lige rundt om hjørnet og ikke mindst et busstoppested lige udenfor døren. Der forefindes parkeringsmuligheder i de omstødende gader, ligesom der er kort afstand til Aarhus Hovedbanegård. Området er repræsenteret bredt indenfor detailhandlen, og består endvidere af en stor boligmasse fra hele Frederiksbjerg og Langenæs. Denne butik er oplagt for dig, som ønsker en beliggenhed i det absolutte centrum og hvor synlighed vægter højt.

Butikken har et areal på ca. 105 m² og er p.t. under renovering. Butikken leveres ?nøglefærdigt? med færdige overflader som lofter, gulve, vægge samt toilet og eventuelt te-køkken. Du har som lejer mulighed for at være medbestemmende på det færdige resultat ? så kontakt snarest muligt danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende dialog herom. I forhold til butikkens indgangsparti har du også som ny lejer mulighed for at præge valget af facade. Udgangspunktet vil være enten en butiksfacade i træ eller mørk alu og med enkelt eller dobbeltdør.

Butikken har en spændende indretning med naturligt lysindfald fra flere loftsvinduer og vil kunne bruges til rigtig mange forskellige brancher. Hvis du er på udkig efter en velbeliggende og nyrenoveret butik, så kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? på mail: eller tlf. 2212 1522 for en nærmere snak om mulighederne eller for at modtage yderligere materiale eller en fremvisning af butikken.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
175.875,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
175.875,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.656,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.675,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
105 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Loftsvinduer
Parkeringsmulighed
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK