SENEST SET
FAVORITTER

Grønnegade 2, 8000 Aarhus C

Gennemrenoveret hjørnebutik afståes

158.028,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172295Type : Detailhandel/butik

Gennemrenoveret hjørnebutik i hjertet af Aarhus afståes

Butikken er beliggende på hjørnet af Åboulevarden og Grønnegade i hjertet af Aarhus og med facade direkte ud til "Åén". Hjørnebeliggenheden er markant og særdeles synlig og med mulighed for mindre udeservering om sommeren.

Åboulevarden har de senere år gennemgået en større opdatering samt åbning af Åen, hvortil dette har skabt et miljø, der bliver flittigt besøgt af byens borgere. Denne beliggenhed har en helt naturlig gennemstrømning fra såvel Mølleparken og fra "Ø-gaderne". Der er mulighed for at korttidsparkere lige ved butikken, ligesom det kan være muligt at leje en parkeringsplads i gården til ca. kr. 1.000,- pr. måned.

Butikken på ca. 74 m² er opført i en smuk mondæn ejendom fra år 1913 i tidstypisk rødstensbyggeri. Butikken blev fuldstændig gennemrenoveret i år 2014, hvorefter alt stadig fremstår nyistandsat med nye vinduer, døre, personaletoilet samt kundetoilet og med nye gulve mv.

Butikken overtages med stort set alt inventar, med undtagelse af anretterkøkken i baglokalet, som sælger medtager. Der overtages såvel møbler (borde og stole til i alt 24 personer) som frontdesk med indbygget kølemontré samt etableret udsugning via kælderen. Der tilhører butikken et lager i ejendommens kælder på ca. 34 m², der fremstår tørt og pænt istandsat. Nuværende lejer har smagfuldt indrettet sig og hele butikken stråler af kvalitet.

Butikken skal opleves og besigtiges, således du kan få et indtryk af, hvor meget der faktisk følger med i afståelsesbeløbet.

Nuværende lejer er F Høj, som drives af Wassim Hallal der også ejer Restaurant Frederikshøj, og lejemålet afstås udelukkende fordi Wassim har valgt at flytte F Høj ud ved siden af hans nuværende restaurant på Oddervej.

Butikken kan ikke anvendes til f.eks. pizzaria, burgerbar eller lignende formål, og udlejer skal godkende ny lejer, hvor der kigges på brancheerfaring og økonomi.

Afståelsessum kr. 349.900,-.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette utrolig flotte lejemål, kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller på mail: Lars.k@danbolig.dk

Økonomi

Afståelse / pris kr.
349.900,-
Årlig leje
158.028,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
158.028,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.169,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.463,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
108 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Kundetoilet
Kælder
Parkeringsplads
+Mere

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK