SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksgade 46 st., 8000 Aarhus C

Flot butikslokale i Frederiksgade

265.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100040Type : Detailhandel/butik

 

• Stor synlighed ved Frederiks Allé
• Mange forbipasserende
• Rummeligt lejemål med gode indretningsmuligheder
• Lyst og indbydende salgsareal
• Mange anvendelsesmuligheder

OM LEJEMÅLET
Butikslokalet fremstår virkeligt flot, og grundet det helt regulere salgslokale kan det anvendes til mange forskellige formål. Butik, showroom, klinik, frisør, koldt køkken, kaffebar m.m. er de åbenlyse anvendelsesmuligheder. Lejemålet har en meget bred facade med masser af facadevinduer, let at indrette, rigtig fin loftshøjde og indeholder udover det store salgslokale, også et toilet og et personalerum/disponibelt rum.

BELIGGENHED
Frederiksgade er beliggende midt i Aarhus med kort afstand til både Salling og Magasin. Beliggende parallelt med strøget giver det masser af muligheder for at benytte det allerede eksisterende kundeflow. Der er atter god udvikling i Frederiksgade, som rummer et godt mix af restauranter, take away, virksomheder indenfor personlig pleje og butikker. Let adgang til offentlig transport, banegården og rutebilstationen er ikke langt væk, og området byder på mange muligheder for parkering.

OMRÅDET
Aarhus har en position som Vestdanmarks hovedby. Denne position ønsker kommunen at befæste via en fortsat vækst i befolkningstallet. På nuværende tidspunkt har Aarhus godt 335.000 indbyggere, hvilket forventes at vokse til 450.000 frem mod år 2050. For at imødekomme denne demografiske udvikling, er der behov for en udvidelse af byens fysiske rammer i form af boliger, erhvervsarealer samt infrastruktur. Af nævneværdige tiltag fremhæves Motorvej E45, der er allerede udvidet til 6 spor på strækningen mellem Skanderborg og Aarhus, hvilket har lettet trafikbelastningen betydeligt. Behovet for yderligere udvidelse af E45 undersøges nu, med en igangsætning af VVM-undersøgelser på strækningen fra Aarhus til Randers. Aarhus er hjemsted for en række højt profilerede uddannelses- og forskningsinstitutioner. Eksempler på disse er Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital, samt Aarhus Tech. Disse institutioner er blandt andre, med til at cementere byens position som en vidensby. Det vil sikre at områdets virksomheder fortsat har adgang til højtuddannet og kvalificeret arbejdskraft. På nuværende tidspunkt er andelen af indbyggere med en videregående uddannelse 40%. Aarhus kommune har fastsat en målsætning, der har til hensigt at øge denne andel til i 2030 at udgøre 45%.

Forslag til anvendelse

Butikker
Frisør
Butik
Showroom
Klinik
+Mere

Økonomi

Årlig leje
250.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
265.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.133,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.630,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.600,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
154,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
101 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
101 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK