SENEST SET
FAVORITTER

Banegårdsgade 4, 8000 Aarhus C

Butikslokale med stor synlighed

243.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100046Type : Detailhandel/butik

Butikslokale med stor synlighed i Aarhus C

• Stor synlighed ved Frederiks Allé
• Mange forbipasserende
• Rummeligt lejemål med gode indretningsmuligheder
• Lyst og indbydende salgsareal
• Mange anvendelsesmuligheder

OM LEJEMÅLET
I stueplan findes et stort, regulært butiksareal, som entreres direkte fra Banegårdsgade. Træder man et par trin op, entrerer man den bagerste del af butikslokalet. Til venstre herfor er der adgang til et mødelokale, som sagtens kan inddrages i salgsarealet, mens der til højre, er adgang til personalefaciliteter, herunder køkken, toilet samt nedgang til den til lejemålet hørende kælder. Kælderen fremstår i pæn stand med god lofthøjde og kan med fordel anvendes til opbevaring/lagerplads. Lejemålets fremtoning samt beliggenhed gør at anvendelsesmulighederne er mange, herunder interiørbutik, delikatesseforretning, mobilreparatør, showroom, mv.

BELIGGENHED
På Banegårdsgade, som forbinder Frederiks Allé og Banegårdspladsen, har vi dette meget synlige butikslokale til leje. Banegårdsgade er de seneste år livet væsentligt op, efterhånden som flere Take Away/restaurationer og specialebutikker har fået øjnene op for gaden. Indenfor få hundrede meter fra lejemålet ligger bl.a. den anerkendte Kowloon, Ebbe Nielsens Vinhandel, Café N’Joy, ligesom Føtex er beliggende umiddelbart overfor på Frederiks Allé. Beliggenheden mellem Banegårdspladsen og Frederiks Allé, sikrer let adgang og stor eksponering/synlighed. Frederiks Allés mange trafikkanter, herunder kørende, gående og cyklende, gør lejemålets beliggenhed endnu bedre.

OMRÅDET
Aarhus har en position som Vestdanmarks hovedby. Denne position ønsker kommunen at befæste via en fortsat vækst i befolkningstallet. På nuværende tidspunkt har Aarhus godt 335.000 indbyggere, hvilket forventes at vokse til 450.000 frem mod år 2050. For at imødekomme denne demografiske udvikling, er der behov for en udvidelse af byens fysiske rammer i form af boliger, erhvervsarealer samt infrastruktur. Af nævneværdige tiltag fremhæves Motorvej E45, der er allerede udvidet til 6 spor på strækningen mellem Skanderborg og Aarhus, hvilket har lettet trafikbelastningen betydeligt. Behovet for yderligere udvidelse af E45 undersøges nu, med en igangsætning af VVM-undersøgelser på strækningen fra Aarhus til Randers. Aarhus er hjemsted for en række højt profilerede uddannelses- og forskningsinstitutioner. Eksempler på disse er Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital, samt Aarhus Tech. Disse institutioner er blandt andre, med til at cementere byens position som en vidensby. Det vil sikre at områdets virksomheder fortsat har adgang til højtuddannet og kvalificeret arbejdskraft. På nuværende tidspunkt er andelen af indbyggere med en videregående uddannelse 40%. Aarhus kommune har fastsat en målsætning, der har til hensigt at øge denne andel til i 2030 at udgøre 45%.

Forslag til anvendelse

Café
Showroom

Økonomi

Årlig leje
215.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
243.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.413,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
163,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
172 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Mødelokale
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK