SENEST SET
FAVORITTER

Volden 2, st., 8000 Aarhus C

En eksklusivt beliggende lille perle

375.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81100047Type : Detailhandel/butik

 

•Enestående butikslejemål med stor facadeværdi mod Volden
•Attraktive naboer – B&O, Ottoline, Stine Goya, Carlton, A.C. Perch’s Thehandel, Pustervig Torv, mv.
•Bedste beliggenhed mellem Pustervig Torv og Store Torv
•Højt kvalitetsniveau med gode indretningsmuligheder
•Ingen nøglepenge

OM LEJEMÅLET
Det er både en sjælden beliggenhed, men i særdeleshed også en helt særlig stemning og indretning denne butik byder på. Hele ejendommen fremstår meget flot efter gennemgribende facaderenovering, og er en af de smukkeste i området. Butikslejemålet fremstår med to store flotte glasfacader ud
til Volden, og entre midt for. Herfra er der direkte adgang til salgsarealet i stueetagen, som fremstår åbent, lyst og med en rigtig god loftshøjde. Bagved butikkens eksklusive disk er butikkens to prøverum. Fra salgsarealet er der direkte adgang til en højloftet kælder, hvor der er rig mulighed for god lageropbevaring, mv. Kælderetagen rummer endvidere personalefaciliteter, herunder toilet. Der er umiddelbart flere anvendelsesmuligheder, butik, frisør, skønhedsklinik m.m. vil være oplagt.

BELIGGENHED
Butikslejemålet ligger på Volden, som udgør bindeleddet mellem Pustervig Torv og Store Torv. Placeringen er en af Aarhus’ bedste, og er en del af det naturlige strøgforløb mod Latinerkvarteret. Af naboer kan nævnes B&O, Ottoline, Stine Goya, Carlton, A.C. Perch’s The-handel mv., så der er i den grad tale om et attraktivt butiksmiljø. Flere nye koncepter har indenfor den seneste tid etableret sig i området, f.eks. VIU briller, Mads Nørgaard, Maanesten Smykker, Jane König m.fl. Med meget kort afstand til Store Torv, Lille Torv, Magasin og det stemningsfyldte Latinerkvarter er placeringen optimal til udvalgsvarebutik, eller anden anvendelse der udnytter den kundestrøm der allerede er i området.

OMRÅDET
Aarhus har en position som Vestdanmarks hovedby. Denne position ønsker kommunen at befæste via en fortsat vækst i befolkningstallet. På nuværende tidspunkt har Aarhus godt 335.000 indbyggere, hvilket forventes at vokse til 450.000 frem mod år 2050. For at imødekomme denne demografiske udvikling, er der behov for en udvidelse af byens fysiske rammer i form af boliger, erhvervsarealer samt infrastruktur. Af nævneværdige tiltag fremhæves Motorvej E45, der er allerede udvidet til 6 spor på strækningen mellem Skanderborg og Aarhus, hvilket har lettet trafikbelastningen betydeligt. Behovet for yderligere udvidelse af E45 undersøges nu, med en igangsætning af VVM-undersøgelser på strækningen fra Aarhus til Randers. Aarhus er hjemsted for en række højt profilerede uddannelses- og forskningsinstitutioner. Eksempler på disse er Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital, samt Aarhus Tech. Disse institutioner er blandt andre, med til at cementere byens position som en vidensby. Det vil sikre at områdets virksomheder fortsat har adgang til højtuddannet og kvalificeret arbejdskraft. På nuværende tidspunkt er andelen af indbyggere med en videregående uddannelse 40%. Aarhus kommune har fastsat en målsætning, der har til hensigt at øge denne andel til i 2030 at udgøre 45%.

Forslag til anvendelse

Butik
Frisør

Økonomi

Årlig leje
375.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
375.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
31.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.389,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
157 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2010 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Prøverum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK