SENEST SET
FAVORITTER

Banegårdspladsen 2, 8000 Aarhus C

Sublim og yderst markant hjørnebutik

774.351,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172979Type : Detailhandel/butik

Sublim og yderst markant hjørnebutik på Strøget i Aarhus afstås

Butikken er beliggende på hjørnet af Ryesgade og Banegårdspladsen i hjertet af Aarhus. Beliggenheden er én af de absolut mest synlige og markante på Strøget i Aarhus og sikrer en absurd god profilering. Butikkens facade er fri og ugeneret, og man kan på ingen måde undgå at se dette hjørne når man som strøgkunde kommer fra Bruuns Galleri og fra Banegården eller kommer fra modsat retning.

Denne butik har haft samme lejer siden år 1993, men nu kan den blive din. Denne butik vil være yderst velegnet til dig, som ønsker at placere dit brand på én af de mest synlige beliggenheder i Aarhus, hvor strømmen af potentielle kunder er størst, og hvor du får en utrolig bred facade i forhold til butikkens størrelse.

Lejemålet er opført med en uhørt bred facade i aluprofiler isat store vinduer, der sikrer optimale muligheder for at vise den kommende butiks produkter frem for den store kundestrøm, der døgnet rundt bevæger sig foran denne placering på Strøget. Butikken har en central indgang via glasskydedøre, hvor der endvidere er monteret klimatæppe.

Butikken har et salgsareal i stueplan på ca. 138 m², som vil være anvendelig for et utal af brancher. Salgsarealet er meget regulært og kun enkelte søjler placeret et par steder i butikken, og så har butikken et lille niveauspring, som er ubetydeligt for de fleste lejere. I langt størstedelen af butiksarealet er gulvet belagt med fliser, og i en lille del er der lagt tæppe. Lokalerne fremstår lyse overalt og har en rigtig god loftshøjde, der giver en fornemmelse af, at lokalerne er større end de i virkeligheden er.

Der er fra salgsarealet i stueplan direkte adgang via trappe til lejemålets kælder på ca. 120 m², som fremstår meget anvendeligt med en god loftshøjde og ikke mindst tør. Kælderen har tidligere været anvendt til fotostudie, og vil med fordel kunne anvendes til rigtig mange formål. I kælderen findes endvidere toiletfacilitet samt mindre te-køkken.

Butikken er udbudt med nøglepenge/afståelsesbeløb på kr. 500.000. Ny lejer og anvendelse skal godkendes af udlejer i forbindelse med en afståelse.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette yderst sjældent udbudte butikslejemål, kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for yderligere materiale på

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Afståelse / pris kr.
500.000,-
Årlig leje
774.351,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
774.351,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
64.529,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.001,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
258 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Tæppe
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK