SENEST SET
FAVORITTER

Badstuegade 1E, 8000 Aarhus C

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt butik i lati

636.960,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172960Type : Detailhandel/butik

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt butik i latinerkvarteret udlejes

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt butik i Latinerkvarteret udlejes

Badstuegade 1 blev opført i 1809 af købmanden og justitsråd Harboe Meulengracht. Bygningen blev opført som et pakhus til købmandsforretningen. I 1816 opførte Harboe Meulengracht Det Hvide Palæ, også kaldet Det Meulengrachtste Palæ, som kom til at ligge på Lille Torv 2.

På grund af de økonomiske problemer i forbindelse med Napoleonskrigene i starten af 1800-tallet blev byggeriet af Det Hvide Palæ forsinket i forhold til pakhuset. Det stod derfor færdigt først, og blev blandt andet benyttet af de spanske hjælpetropper, som var udstationeret i Aarhus. De afventede ordre til at invadere Sverige sammen med den danske hær og skulle derfor forsørges imens. Derfor blev de indkvarteret i Harboe Meulengracht's nyopførte pakhus.

Da Det Hvide Palæ blev opført, blev bygningen derfor forbundet med pakhuset via en lavere bygning i år 1860, som er netop denne udbudte ejendom Badstuegade 1E, 1F og 1G, hvori nærværende butik er beliggende.

Butikken er beliggende i den yderst attraktive Badstuegade med synlighed både fra Store Torv / Lille torv og fra Pustervig. Området er kendetegnet ved at huse rigtig mange spændende detailforretninger, restaurationer og hyggelige caféer. Der er kort afstand til Letbanen samt gode parkeringsmuligheder i f.eks. Magasin?s p-hus. Bebyggelsen er opført i år 1860 og fremstår i en god og velvedligeholdt stand. Den opførte ejendom har et smukt, enkelt og mondænt udtryk, som man bestemt bemærker, når man passerer ejendommen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Butikken er indrettet med en meget høj stueetage, som qua af højden er indrettet i flere forskudte plan på i alt 364 m². Butikken entréres via et meget præsentabelt indgangsparti med glasdøre. Butikken har naturligvis te-køkken/frokoststue samt gode toiletforhold. Indretningen giver plads til den kreative lejer, som vil adskille sig fra de mange ?white-boxes? der ellers findes i detailhandlen. Denne butik har karaktér og kant.

Det kan være muligt at leje op til 2 p-pladser i ejendommens hyggelige gård, der har adgang via port direkte fra Badstuegade.

For at høre nærmere omkring denne spændende butik kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en fortrolig og uforpligtende snak på tlf. 2212 1522 og for yderligere materiale på mail

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
495.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
636.960,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
53.080,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.750,-
Årlige driftsudgifter kr.
141.960,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
390,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
364 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gård
Indgangsparti
P-plads
Toiletforhold
Port
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK