SENEST SET
FAVORITTER

Ryesgade 7, 8000 Aarhus C

Attraktiv butik på Strøget

540.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172957Type : Detailhandel/butik

 

Butikken er beliggende i Ryesgade ? en del af det attraktive Strøg i hjertet af Aarhus. Beliggenheden er bredt repræsenteret indenfor detailhandlen, hvor alle de større spillere er med ? såvel danske som udenlandske kæder og detailister. Placeringen i Ryesgade er blandt de absolut bedste med en synlig og ganske ugeneret facade. Butikken ligger mellem HAY og Levis? Store. Der er kort afstand til såvel Aarhus Hovedbanegård og Rutebilstationen, hvilket gør det nemt for alle potentielle kunder at besøge denne butik.

Butikken er opført i en smuk og mondæn ejendom opført i år 1877. Facaden er opført i sort aluramme med dobbeltdøre i glas, således det er nemt at åbne op og lade kunder passere uhindret. Der er rigtig gode muligheder for at sætte sit eget præg på facadeskiltningen, så længe det overholder de kommunale bestemmelser herom. Salgsarealet i stueplanet udgør ca. 115 m² og er i hele butikkens længde belagt med et utrolig smuk sildebenstrægulv, der giver et eksklusivt udtryk. Der er rene linjer med glatte gipslofter og veldisponeret vægudstilling. Bagerst i butikkens salgsareal har den nuværende lejer indrettet sig med prøverum, men hvis man ikke har behov for dette kan disse naturligvis nedlægges og tillægges som effektivt salgsareal.

Der er endvidere via stor og bred trappe direkte adgang til lejemålets 1. sal på ca. 58 m², som i dag anvendes til lager, kontor og personalefaciliteter som te-køkken og toiletforhold. 1. salen har tidligere været anvendt til salgsareal, og vil også kunne bruges til dette formål igen, såfremt den nye lejer ønsker det. 1. salen har en glimrende loftshøjde og ligesom salgsarealet i stueplan også det samme flotte sildebenstrægulv. Butikken har endvidere adgang til separat kælderrum på ca. 15 m², der udelukkende kan anvendes til lagerformål.

Nærværende butik er udbudt med en trappelejemodel. Kontakt medvirkende ejendomsmægler for yderligere information og materiale.

Butikken overtages som den er og forefindes ? uden nøglepenge/afståelse !

Denne butik skal opleves, så kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig samtale omkring mulighederne eller for yderligere materiale på eller mobil 2212 1522.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
495.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
540.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
45.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.872,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
239,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
188 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Kælderrum
Prøverum
Toiletforhold
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK