SENEST SET
FAVORITTER

Badstuegade 20, 8000 Aarhus C

Butik i det attraktive latinerkvarter

158.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 76 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172918Type : Detailhandel/butik

Butik i det attraktive latinerkvarter afstås

Frisørsalonen er beliggende i Badstuegade ? én af de mest velbesøgte handelsgader i Latinerkvarteret. Området er yderst charmende med brostensbelagte og smalle gader, som giver en intim kundeoplevelse til strøgturen. Detailhandlen er bredt repræsenteret indenfor de fleste brancher herunder også restaurationsbranchen, liberalt erhverv og en større boligmasse. Latinerkvarteret betjenes godt af Aarhus Sporvejes busforbindelse, og der ligger endvidere et Letbanestop kun 2 minutters gang fra denne butik. Der er mulighed for at parkere i de tilstødende gader, ligesom der er anlagt et parkeringshus i Borggade kun 1 minuts gang herfra ? således sikrer du, at dine kunder har mulighed for at besøge dig.

Frisørsalonen er opført i en charmerende og velholdt ejendom fra år 1845, der på mange måder var forud for sin tid, idet man allerede på dette tidspunkt havde fokus på en markant og stilren butiksfacade. Gennem tiden har der været flere forskellige detailformål, og senest har der gennem mere end 20 år været drevet frisørvirksomhed. Salonen er med sine ca. 72 m² blandt de lidt større lejemål i latinerkvarteret, og den nuværende indretning har givet plads til 6 klippestationer og 2 vaskepladser. Salonen har endvidere et hyggelig indrettet venteområde, et fint te-køkken/kontor/frokoststue, mindre lager i forbindelse med salonen som entréres direkte herfra samt et pænt og velholdt toilet med vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler ? begge fra Gorenje). Salonen har et pænt trægulv og et rustikt loft, hvor man kan se de gamle tværgående bjælker.

Salonen overtages med al inventar (se inventarlisten) klar til at føre salonen videre med et nyt navn og et nyt hold. Afståelsesbeløbet består således af alt det inventar der medfølger og naturligvis beliggenhedsgoodwill. Salonen kan efter nærmere aftale overtages i efteråret. Forhør nærmere hos danbolig Erhverv Aarhus.

Anvendelsesmulighederne er mange, og såfremt du ønsker at drive anden form for detailhandel (alle former for restauration undtaget), kan dette eventuelt også være muligt i disse flotte lokaler ? forhør nærmere hos danbolig Erhverv Aarhus.

Afståelsesbeløb: Kr. 200.000,-

For at høre nærmere omkring denne yderst velbeliggende frisørsalon/butik ? kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Kasper Weihrauch ? på tlf. 3153 8737 for nærmere information, eller på for uddybende materiale.

Forslag til anvendelse

Detailhandel
Frisørsalon

Økonomi

Årlig leje
158.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
158.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.200,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
72 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Butiksfacade
Toilet
Parkeringshus
Køkken
+Mere

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK