SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 51, 8000 Aarhus C

Multianvendelig domicil til butik, showroom m.v.

360.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172913Type : Detailhandel/butik

Yderst regulære arealer og nem at indrette

Lejemålet er beliggende med attraktiv og direkte facade ud til den trafikerede indfaldsvej ? Silkeborgvej. Området er bredt repræsenteret indenfor detailhandlen, liberalt erhverv og kontor. Denne beliggenhed vil være velegnet for dig, som har en virksomhed, hvor synlighed og profilering af virksomheden er vigtig, og hvor du med fordel kan anvende dette lejemåls mange muligheder, som dækker over såvel butiksformål, showroom samt mindre værkstedsformål med tilhørende mindre kontor ? eller alle disse muligheder forenet under det helt samme tag. Dette domicil har naturligvis en større p-plads bag ejendommen, ligesom det også er muligt at parkere foran ejendommen, hvis der er kunder som har behov for at holde ind direkte fra Silkeborgvej.

Dette domicil på 446 m² fordelt næsten ligeligt i to plan, er opført i en ren minimalistisk og vedligeholdelsesfri stil.

Lejemålet er opført med en meget bred facade i glas, som giver mulighed for en helt utrolig god eksponering til Silkeborgvej. Der er etableret centralt indgangsparti med 2 døre i niveauet ud til Silkeborgvej, og dette areal vil være helt oplagt til såvel butik som showroom. Arealet er fuldstændig regulært uden nogen form for generende søjler og således nem at indrette. Gulvet er belagt med lyse rengøringsvenlige klinker og loft etableret med grundbelysning samt akustiklofter. Der er i dette niveau adgang til ét af lejemålets to toiletter.

I niveauet med parkeringspladsen finder man endnu et rigtig flot indgangsparti i glas, som også giver adgang til lejemålets øverste niveau, som giver adgang til lejemålets mindre værksted, kontor-/mødefacilitet samt toilet og køkken/frokoststue. Gulvet er her belagt med epoxybehandlet betongulv samt tæpper og loftet lavet i gips-akustik med grundbelysning.

Domicilet er klar til overtagelse af ny lejer og for at høre nærmere omkring de mange muligheder kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for yderligere materiale

Forslag til anvendelse

Butik
Showroom

Økonomi

Årlig leje
360.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
360.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
807,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
446 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Toilet
Indgangsparti
P-plads
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK