SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 38, 8000 Aarhus C

Fantastisk beliggenhed på Strøget

435.770,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172745Type : Detailhandel/butik

Fantastisk beliggenhed på Strøget i Aarhus

Butikken er beliggende på Strøget i Aarhus - helt præcist på Søndergade lige overfor stormagasinet Salling. Søndergade er den absolutte Strøggade i Aarhus og repræsenterer stort set samtlige brancher indenfor detailhandlen.

Beliggenheden appellerer til konceptet, der kræver en stor daglig kundestrøm af potentielle kunder, og som ønsker at bo på én af de absolut bedste placeringer i hjertet af Aarhus. Placeringen er mellem YouSee og NEYE og som sagt overfor Salling.

Butikken har facade i glas direkte ud mod Søndergade. Der er etableret central adgang via glasskydedøre, som gør kundens entré nem og ubesværet. Facaden giver rig mulighed for at opsætte et markant og synligt virksomhedslogo / butiksnavn over indgangspartiet.

Butikken har et rigtig godt salgsareal på ca. 119 m² i stueplan, hvor der overalt er en fremragende loftshøjde, der giver en fornemmelse af rum og mere plads end der i realiteten er. Gulvet er bestående af såvel praktiske behandlede betongulve samt trægulve. I lejemålets kælder findes lageret på ca. 117 m², som udover personalekøkken / personalerum også indeholder butikkens toiletfacilitet. Lageret er varmt og tørt og med direkte adgang fra stueplanet.

Butikken henvender sig særligt til lejeren, som har brug for meget vægplads til eksponering af et større udvalg af varer. Butikken kan ikke anvendes til nogen form for restauration, som kræver udsugning så som f.eks. Café, takeaway eller lignende formål.

Nærværende butik er udbudt med en trappelejemodel. Kontakt medvirkende ejendomsmægler for yderligere information og materiale.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette lejemål kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær for en uforpligtende og fortrolig samtale på tlf. 22 12 15 22 eller Lars.kjaer.danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
398.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
435.770,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.314,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.846,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.770,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
236 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Kælder
Trægulve

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK