SENEST SET
FAVORITTER

Paradisgade 6, 8000 Aarhus C

Lejemål i kreativt miljø i Paradisgade

52.738,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@taekker.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 24-1-621Type : Andre typer

 

Med ejendommen Paradisgade 6 ønsker vi at etablerer et fællesskab af kreative virksomheder indenfor kunst, design, og håndværk m.m.

Ejendommen er i 3 etager og indeholder 11 selvstændige lokaler med adgang til fællesrum på 1. salen, hvor der etableres the-køkken. I ejendommen er der adgang til fælles toiletfaciliteter.

Paradisgade 6, lokale 2.1 er 39,7 m² (brutto) og er beliggende på 2. sal i ejendommen. Lejemålet består af 2 sammenhængende rum med med trægulve og vinduer mod henholdsvis gårdsiden og gaden.

For at understøtte en god og harmonisk lejersammensætning er udlejer positivt indstillet på, at fællesskabet vil kunne have indflydelse på hvem de øvrige lejere i huset løbende bliver.
Fællesarealer renholdes af lejerne i ejendommen i fællesskab.

Paradisgade 4-6 er kendt som Paradisgades Skole, der blev opført i 1862 og fungerede som borgerskole frem til 1972. Senest har skolen været uddannelsessted for Arkitektskolen Aarhus, og mange af landets dygtigste arkitekter har haft deres daglige gang i bygningerne igennem årenes løb.
Kreativiteten skal igen blomstre i den gamle skole. Vi ønsker at skolen i fremtiden skal danne ramme om et kreativt miljø som kan samle både større og mindre virksomheder.

Til ejendommen stiller Udlejer i dagtimerne gratis "skolekøkkenet" i Paradisgade 4 til rådighed for lejerne til kantine, kaffemøder m.v. Herudover har brugene mulighed for at leje "skolekøkkenet" om aftenen og i weekenderne til eksempelvis fernisering, foredrag eller fester.

Ejendommen ligger i hjertet af det attraktive Latinerkvarter, der som en del af Aarhus midtbys gågademiljø danner ramme om en lang række special-og detailbutikker. Latinerkvarteret er et ældre og historisk område i den nordligste del af det gamle Aarhus og er en del af indre by. De mange lave byhuse og brostensbelagte gyder skaber en intim atmosfære, der giver området sin unikke karakter. Fra ejendommen er der kort afstand til offentlig transport bl.a. på Nørreport og Nørre Alle.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Årlig leje
52.738,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
52.738,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
4.395,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.328,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
40 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kantine
Toiletfaciliteter
Trægulve
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere